Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Διακοπές στην απομόνωση: Ολόκληρο νησί νοικιάζεται €150 το βράδυ
Διακοπές στην απομόνωση: Ολόκληρο νησί νοικιάζεται €150 το βράδυ

Διακοπές στην απομόνωση: Ολόκληρο νησί νοικιάζεται €150 το βράδυ

Διακοπές στην απομόνωση: Πρόκειται για το νησί Ile Louët, το οποίο βρίσκεται στη Γαλλία. Αποτελεί ένα νησί, το οποίο δύναται να ενοικιαστεί από κάποιον, έναντι του ποσού των 150 ευρώ ανά ημέρα. Για όσους ενδιαφέρονται για την ακριβή τοποθεσία του, βρίσκεται ανοιχτά της Βρετάνης στη Γαλλία.

Διακοπές στην απομόνωση: Τι περιέχει

Πάνω του υπάρχει ένας φάρος του 19ου αιώνα. Στο εξοχικό σπιτάκι που υπάρχει δίπλα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και δέκα άτομα. Πρόκειται για το σπίτι που φιλοξενούσε κάποτε τους φαροφύλακες και τις οικογένειές τους, αφού από το 1857 έως και τη δεκαετία του ’60, έπρεπε κάποιος χειροκίνητα να κατευθύνει από το φάρο τα πλοία που περνούσαν από εκεί.

Το εξοχικό ανακαινίστηκε το 2004, για να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό. Όμως, απευθύνεται σε εκείνους που μπορούν να αποχωριστούν κάποια βασικά πράγματα, όπως το τρεχούμενο νερό, ή δεν τους ενοχλεί να πρέπει να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα που είναι εκτός σπιτιού. Φαίνεται πάντως ότι αυτοί είναι πολλοί ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για την επόμενη χρονιά.

Send this to a friend