Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πρωτοβρόχια το Σάββατο – Η πρόγνωση αναλυτικά
Πρωτοβρόχια το Σάββατο – Η πρόγνωση αναλυτικά

Πρωτοβρόχια το Σάββατο – Η πρόγνωση αναλυτικά

Βροχές ή και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο, σύμφωνα με τον πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σήμερα Τετάρτη, πάντως, παραμένει ψηλά η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο να ακουμπάει τους 41 βαθμούς. Αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 34 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, που το Σάββατο πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Παρασκευή, και θα κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Send this to a friend