Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ «Ήρθαμε να σε καμαρώσουμε, όχι να σε αποχαιρετήσουμε»
«Ήρθαμε να σε καμαρώσουμε, όχι να σε αποχαιρετήσουμε»

«Ήρθαμε να σε καμαρώσουμε, όχι να σε αποχαιρετήσουμε»

Μία ανάρτηση της Νικολέττας Ρούσκη στο facebook αναφορικά με την κηδεία του Νικόλα Θεοδότου είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Αξίζει να την διαβάσετε:

Δεν τον ηξερα προσωπικα και ομως ευχαριστω τον Θεο που επετρεψε να υπαρξουν καποιες συγκυριες ετσι ωστε να βρεθω στην κηδεια αυτου του μικρου αγγελου.Η χθεσινη μερα ηταν για μενα μαθημα ζωης που θα θυμαμαι οσο ζω.

Αυτη η μητερα που εστεκε αμείλικτη και αγέρωχη και εβλεπε το σπλαχνο της σε αυτη την θεση.

Αυτος ο πατερας που ειχε την δυναμη να βγαλει λογο διχως να λυγισει δευτερολεπτο.

Αυτοι οι γονεις,ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ τους με εκανε να δω ολη μου την ζωη με αλλο ματι.Δεν ηταν απλα ψυχραιμοι,ηταν ηρεμοι.ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ γιατι πλεον δεν ειναι γονεις ενος θνητου αγοριου αλλα ενος αθανατου οντος,ενος ΑΓΓΕΛΟΥ.Συνεχιζουν να ευχαριστουν τον Θεο και χαρακτηριζουν ευλογια και δωρο αυτη την δοκιμασια.

Με ποιο λοιπον δικαιωμα εγω να θρηνήσω αυτο το παιδι;Με ποιο δικαιωμα εγω να χαρακτηρισω το γεγονος αυτο αδικο;Ο Νικολας ειναι ενας χαρουμενος αγγελος.Και οχι απλα ενας χαρουμενος αγγελος αλλα ενας αξιος πρεσβευτης και προστατης της οικογενειας του.

Νιωθω λοιπον ευλογημενη που σε ειδα απο κοντα χθες μικρε,ακομα και σε αυτη την θεση.

Δεν ειδα ενα αψυχο αγορι,ειδα εναν αγγελο έτοιμο να ανοίξει τα φτερα του.

Νιωθω ευλογημενη γιατι ειδα εναν αγγελο απο κοντα και θα εχω να το λεω ολη μου την ζωη.Δεν θα πω την κλασικη φραση «αιωνια του η μνημη» γιατι αυτο ειναι σιγουρο.Θα του πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!

Η αποτυχια δεν ηρθε ποτε, δεν εχασες ποτε αυτη την μαχη.Και αυτο φανηκε οντως στο χειροκρότημα που σε συνοδεψε απο ολη την λαοθάλασσα που ηταν χθες στο πλαϊ σου.Σε επιβεβαιώνω οτι δεν ηρθαμε να σε αποχαιρετισουμε ηρθαμε να σε καμαρωσουμε.

Μπραβο λεβεντη μου!

ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ και τους εκανες ολους περηφανους.
Καλο ταξιδι μικρε,ειμαι σιγουρη οτι εκανες τον Παραδεισο δικο σου ηδη!

Send this to a friend