Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Μαζεύουν υπογραφές και λαμβάνουν δραστικά μέτρα
Λάρνακα: Μαζεύουν υπογραφές και λαμβάνουν δραστικά μέτρα

Λάρνακα: Μαζεύουν υπογραφές και λαμβάνουν δραστικά μέτρα

Τα επόμενα τους βήματα ως αντίδραση στην απόφαση της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση εργοστασίου ασφάλτου από το Σταυροβούνι σε περιοχή της Κόσιης, επεξεργάζονται οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Συγκεκριμένα, στην Αραδίππου έχει ξεκινήσει ήδη η συλλογή υπογραφών από κατοίκους που εναντιώνονται στην εν λόγω απόφαση, ενώ όπως πληροφορούμαστε, επικρατεί κλίμα ενότητας και αποφασιστικότητας για λήψη δραστικών μέτρων, όπως για παράδειγμα, το κλείσιμο δρόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (25/08), διευθετήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αραδίππου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή.

Θυμίζουμε ότι έχει εκδοθεί κοινή ανακοίνωση των Δήμων Αραδίππου, Λάρνακας, Αθηένου, Λιβαδιών και Δρομολαξιάς – Μενεού, όπως και των κοινοτήτων Λυμπιών, Βορόκληνης, Τρούλλων, Κελλιών, Αγίας Αννας, Καλού Χωριού και Ψευδά, με την οποία εκφράζεται η δυσαρέσκεια και η αντίθεση τους, σχετικά με την απόφαση για μετεγκατάσταση εργοστασίου ασφάλτου σε περιοχή της Κόσιης.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend