Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά – Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας
Μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά – Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας

Μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά – Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι από το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020, η Λαϊκή Αγορά μεταφέρεται προσωρινά από τον χώρο στάθμευσης Ζουχουρί στο χώρο στάθμευσης «Καραγιάννη» επί της οδού Αγίου Λαζάρου.

Ο λόγος μετακίνησης είναι ότι από τις αρχές Σεπτέμβριου 2020, θα αρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες για την εκτέλεση του Έργου «Ανάπλαση της αυλής και αποκατάσταση μέρους του οικοδομικού συμπλέγματος Ζουχουρί».

Η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργεί από τις 4.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μ.μ. κάθε Σάββατο. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Αγοράς ο χώρος στάθμευσης «Καραγιάννη» δεν θα λειτουργεί για στάθμευση οχημάτων.

Η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργεί με βάση τα Πρωτόκολλα και τα Διατάγματα για την μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού Covid – 19 και θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αποστάσεις.

Στον χώρο της Αγοράς θα παρευρίσκεται προσωπικό του Δήμου το οποίο θα επιβλέπει ώστε να εφαρμόζονται τα απαιτούμενα μετρά.

Τέλος, σημειώνεται ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και μετέπειτα ο χώρος στάθμευσης Ζουχούρι θα παραμείνει κλειστός λόγω των αναφερόμενων εργασιών.

Send this to a friend