Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Cyprus Eating Awards 2020: Pyxida Seafront Λάρνακα
Cyprus Eating Awards 2020: Pyxida Seafront Λάρνακα

Cyprus Eating Awards 2020: Pyxida Seafront Λάρνακα

Το νέο εστιατόριο της αλυσίδας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από ένα χρόνο περίπου, φέρει την ονομασία Pyxida Seafront και στεγάζεται στο πρώην Bolivar House, στην οδό Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα.

Το Pyxida Seafront θα αποτελεί μια μείξη της κλασικής ψαροταβέρνας. Συγκεκριμένα, εδώ μπορείς να απολαύσεις από σούσι μέχρι και το κλασικό ψάρι στη σχάρα, coctails, με θέα! Ο νέος χώρος του Pyxida Seafront είναι μαγευτικός αφού έχει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα της Λάρνακας.

Η εξωτερική του βεράντα διαθέτει άνετα ψηλά και χαμηλά τραπέζια ενώ ένα μεγάλο μπαρ σερβίρει μία σειρά από δροσερά κοκτέιλ. Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου με τους κρυφούς φωτισμούς, τις προθήκες στους τοίχους, σε γήινες αποχρώσεις με το λευκό να υπερισχύει δημιουργεί μία εκλεπτυσμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το εστιατόριο είναι φημισμένο για τον πασίγνωστο νοστιμότατο μεζέ (€25.50) που παραμένει ο ίδιος με τα εστιατόρια της Λευκωσίας και της Λάρνακας όπως ακριβώς και ολόκληρο το μενού. Στο τραπέζι σου θα φτάσει το φρυγανισμένο ψωμί, οι νοστιμότατες αλοιφές με τον ταραμά που κλέβει τις εντυπώσεις και η φρεσκότατη σαλάτα με εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.  Ένα από τα αγαπημένα πιάτα του μεζέ της Πυξίδας, είναι ο παναρισμένος, τηγανητός μπακαλιάρος με σως ταρτάρ αλλά και τα φρέσκα μπαρμπούνια και μαρίδα, οι γαρίδες, η νοστιμότατη σουπιά, τα τηγανητά καλαμαράκια, η ιδιαίτερη ψαροκροκέτα και η πολύ σωστά ψημένη τσιπούρα.

 

(24 664411) Πιαλέ Πασά

 

 

Send this to a friend