Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Παραδόθηκε ακόμη ένα Πολυτελές Έργο της Περιοχής Mackenzy από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD
Παραδόθηκε ακόμη ένα Πολυτελές Έργο της Περιοχής Mackenzy από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD

Παραδόθηκε ακόμη ένα Πολυτελές Έργο της Περιοχής Mackenzy από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD

Μετά το MAKENZY HEIGHTS RESIDENCES στο γνωστό σε όλους παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS παρέδωσε στους πελάτες της ένα ίσως από τα ομορφότερα έργα της περιοχής με όνομα MAKENZY BREEZE RESIDENCES. Τα δύο έργα μαζί φέρουν το ξακουστό όνομα ‘Τhe Mackenzy Sisters’.

Η εταιρεία Africanos Property Developers απέδειξε και πάλι την αξιοπιστία της απέναντι στο αγοραστικό κοινό ως ίσως η καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης γης της πόλης, αφού για ακόμα μια φορά στάθηκε αντάξια στην εμπιστοσύνης που έδειξαν οι ιδιοκτήτες απέναντι στην Εταιρεία.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του είναι αποτέλεσμα της ανάγκης της ομάδας της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS να αξιοποιήσει στο μέγιστο την τοποθεσία-κλειδί του έργου. Η ειδυλλιακή τοποθεσία του πενταόροφου αυτού έργου σε συνδυασμό με την μοναδική του εξωτερική εμφάνιση το καθιστούν την απόλυτη επιλογή στην απόκτηση κατοικίας.

Το έργο MACKENZY BREEZE RESIDENCES αποτελείτε από μία ισόγειο κατοικία του ενός υπνοδωματίου, ενώ από τον πρώτο έως το τρίτο όροφο διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων. Στους δύο τελευταίους ορόφους τα δυο οροφοδιαμερίσματα των οποίων οι Ιδιοκτήτες επωφελούνται στο μέγιστο την φανταστική θέα του υπέροχου γαλάζιου της θάλασσας στο παραλιακό μέτωπο Mackenzy Beach καθώς και την ειδυλλιακή θεά της πόλης μας. Επιπρόσθετα, το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου διαθέτει ιδιωτικό και πολυτελή ρετιρέ στον έκτο όροφο.

Η Εταιρεία διαθέτει άλλα δέκα (10) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, τα δύο (2) αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2020 ενώ τα άλλα οκτώ (8) αφορούν τις χρονιές 2021-2022.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 80% των διαμερισμάτων που αφορούν την περίοδο 2020-2022 έχουν ήδη πωληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 00357 24-828161, στέλνοντας email στο [email protected] ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com.

Send this to a friend