Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μακρής: “Ο κόσμος τη ΑΕΚ πρέπει να κάνει υπομονή, η ομάδα θα είναι έτοιμη” (βίντεο)
Μακρής: “Ο κόσμος τη ΑΕΚ πρέπει να κάνει υπομονή, η ομάδα θα είναι έτοιμη” (βίντεο)

Μακρής: “Ο κόσμος τη ΑΕΚ πρέπει να κάνει υπομονή, η ομάδα θα είναι έτοιμη” (βίντεο)

Στην κάμερα του Larnakaonline Sports μίλησε ο Ανδρέας Μακρής, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ανδρέα, λίγα λόγια για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Αυτά είναι παιχνίδια προετοιμασίας, προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να εφαρμόσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής, βγάζουμε κάποια συμπεράσματα, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, θέλουμε αρκετή δουλειά και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας ακόμη».

Πως βλέπεις την ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας;

«Ήταν μία μεγάλη προετοιμασία για την ΑΕΚ, μετά από χρόνια δεν είχε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ήταν μία γεμάτη προετοιμασία, ήταν δύσκολα, η ομάδα προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε και σιγά σιγά με τα φιλικά παιχνίδια, που ήταν αρκετά, έχουμε πάρει παιχνίδια στα πόδια μας και μπορεί να φαίνεται μία κούραση στο γήπεδο, αλλά νομίζω στο πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Νέος σταθμός για εσένα η ΑΕΚ, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου με τη νέα σου ομάδα;

«Εγώ ήρθα εδώ για να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στα πόδια μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ελπίζω να ανταποδώσω την στήριξη που είχα μέχρι τώρα από εκ μέρους της ΑΕΚ και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ.

«Ο κόσμος τη ΑΕΚ πρέπει να κάνει υπομονή, αυτά είναι παιχνίδια προετοιμασίας, θέλουμε δουλειά το ξέρουμε και εμείς, προσπαθούμε κάθε μέρα να ανταπεξέλθουμε, είναι δύσκολο λόγω και της ζέστης  στις προπονήσεις, όμως θέλω να ζητήσω υπομονή και να μας στηρίζουν και η ομάδα θα είναι έτοιμη και αντάξια των προσδοκιών της».

Larnakaonline Sports

Send this to a friend