Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ To Lidl Vatastic βγήκε στους δρόμους της Κύπρου (φώτο – βίντεο)
To Lidl Vatastic βγήκε στους δρόμους της Κύπρου (φώτο – βίντεο)

To Lidl Vatastic βγήκε στους δρόμους της Κύπρου (φώτο – βίντεο)

Γνωρίστε το νέο, φανταστικό βαν της Lidl Κύπρου, που φέρει το όνομα  Vantastic (Βαντάστικ). Το Vantastic είναι ένα κινητό καφέ- bistro που σκοπό έχει να προσφέρει στον κόσμο χαρούμενες στιγμές και ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει στα καταστήματα Lidl, εντελώς δωρεάν.

Η ποικιλία και η φρεσκάδα  των προϊόντων Lidl δεν βρίσκονται πια μόνο μέσα στα καταστήματά της και τη Lidl Food Academy, από τις αρχές Ιουλίου το Lidl Vantastic ένα όχημα που να μπορεί εύκολα να μεταφέρει και να προσφέρει τα αγαπημένα προϊόντα Lidl στους καταναλωτές της ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλη την χώρα.

Μια απολαυστική εμπειρία, που φέρνει όλο και περισσότερους καταναλωτές σε επαφή με τα προϊόντα LIDL, τα οποία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι σε όλα τα καταστήματα της. Το Vantastic είναι ο τρόπος με τον οποίο η Lidl είναι παρούσα στις στιγμές και στον ρυθμό της ζωής των καταναλωτών της!

Το πρώτο ταξίδι του Vantastic πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του ανοίγματος του νέου καταστήματος Lidl στην οδό Αγίας Φυλάξεως και εντυπωσίασε. Είναι μικρό, αλλά άριστα μελετημένο για να προσφέρει εύκολα προϊόντα στις σωστές συνθήκες.

Για τον μήνα Αύγουστο, η ομάδα του Lidl Vantastic, ξεκίνησε το ταξίδι του για να διανέμει δωρεάν πάνω από 4000 παγωτά Gelatelli!  Η ευχάριστη έκπληξη δρόσισε και γλύκανε τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στη νέα Αροδαφνούσα,  λουόμενους σε παραλίες αλλά και εκλεκτούς συνεργάτες της Lidl από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Παρόλο που ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων είναι πολύ δύσκολος λόγω των περιορισμών λόγω της πανδημίας, η Lidl σχεδιάζει πλάνο επίσκεψης για το Vantastic, με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας φυσικά. Για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, στα πλαίσια των 10 χρόνων Lidl, το Vantastic θα επισκεφτεί όλα τα καταστήματα και τους συνεργάτες της Lidl για να τους προσφέρει γλυκές ευχαριστίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend