Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Χρίστος Ορφανίδης τοποθετείται για τη δημιουργία Πανεπιστημιακών Σχολών στην Λάρνακα
Ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Χρίστος Ορφανίδης τοποθετείται για τη δημιουργία Πανεπιστημιακών Σχολών στην Λάρνακα

Ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Χρίστος Ορφανίδης τοποθετείται για τη δημιουργία Πανεπιστημιακών Σχολών στην Λάρνακα

Ειρήνη Αντωνίου

Πρόσφατα απασχόλησαν την Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, καθώς και την Επιτροπή Ανάπτυξης Λάρνακας, το θέμα της δημιουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών στην πόλη μας.

Ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Χρίστος Ορφανίδης σε δηλώσεις του στο LarnakaOnline είπε ότι “για πολλοστή φορά θέλω να εκφράσω την λύπη μου για την στάση που τηρεί η νυν Πρυτανεία η οποία με διάφορους τρόπους και προσχήματα προσπαθεί να ξεφύγει από τις υποσχέσεις που δόθηκαν και συμφωνήθηκαν με τον προηγούμενο Πρύτανη.

Όπως είναι γνωστό ο προηγούμενος Πρύτανης υπήρξε θιασώτης της δημιουργίας των Πανεπιστημιακών Σχολών και έπαιρνε πρωτοβουλίες για την έλευση αυτών στην Λάρνακα κάτι που δυστυχώς δεν παρατηρείται σήμερα.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του όλου θέματος στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου παρευρέθηκε η Αντιπρύτανης που από την συζήτηση διεφάνη ότι δεν γνώριζε το τι είχε μέχρι σήμερα συμφωνηθεί. Δεν τοποθετήθηκε επι των ερωτημάτων που της τέθηκαν και είχε παντελή άγνοια.
Αναμένουμε από την Πρυτανεία να αφήσει τα προσχήματα και να πάρει πρωτοβουλίες όπως είχαμε και στο παρελθόν που να οδηγήσουν άμεσα στην δημιουργία των Σχολών που έχουν υποσχεθεί”, καταλήγει ο κ. Ορφανίδης.

Send this to a friend