Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Λάρνακα : 25 τόνοι τροφίμων για τον λαό του Λιβάνου
Λάρνακα : 25 τόνοι τροφίμων για τον λαό του Λιβάνου

Λάρνακα : 25 τόνοι τροφίμων για τον λαό του Λιβάνου

1 σημείο συλλογής, 30 εθελοντές καθημερινά, εκατοντάδες δημότες, Οργανωμένα Σύνολα και Φορείς προσφέρουν απλόχερα τρόφιμα από την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα να μαζευτούν 25 τόνοι τροφίμων, 11 εκ των οποίων έχουν ήδη αποσταλεί στο προορισμό τους.

Αυτοί είναι οι αριθμοί που γίνονται έκφραση αγάπης, προσφοράς και στήριξης προς τους χιλιάδες αστέγους στο Λίβανο, μετά την καταστροφική έκρηξη της Τρίτης, 4 Αυγούστου 2020.

Το σημείο συγκέντρωσης προμηθειών του Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, λειτουργεί στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης επί της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου (περιοχή Μακένζυ, απέναντι από τις παγωταρίες), μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. έως 5.00 μ.μ., μέχρι και την Παρασκευή 14/08/2020.

Παράλληλα, την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020, από τις 8.00 μ.μ. μέχρι τις 11.00 μ.μ., ο Δήμος Λάρνακας, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον λαό του Λιβάνου, θα φωταγωγήσει την πρόσοψη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρνακας με την σημαία του Λιβάνου.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Λάρνακας απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλο τον κόσμο που προσφέρει ανιδιοτελώς, προς όλα τα Οργανωμένα Σύνολα και Φορείς και τέλος τους εθελοντές που χωρίς τη δική τους συνεισφορά, δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθεια. Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους δούλεψαν και συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια.

Η Λάρνακα απέδειξε περίτρανα για ακόμα μία φορά ότι μπορεί και θα συνεχίσει να προσφέρει ανιδιοτελώς και απλόχερα για το συνάνθρωπο!

Send this to a friend