Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Πιθανές οι μεμονωμένες βροχές αύριο Τρίτη
Πιθανές οι μεμονωμένες βροχές αύριο Τρίτη

Πιθανές οι μεμονωμένες βροχές αύριο Τρίτη

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αυξημένες όμως νεφώσεις στα ορεινά πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από την Τετάρτη για να κυμανθεί μέχρι την Παρασκευή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 35°C 21°C 35%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 32°C 22°C 62%
Λεμεσός: 30°C 22°C 64%
Αεροδρόμιο Πάφου: 30°C 24°C 68%
Φρέναρος 33°C 23°C 60%
Πρόδρομος 25°C 13°C 54%
Πόλις Χρυσοχούς 32°C 23°C 58%

 

Send this to a friend