Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Λάρνακα : 6 καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά
Λάρνακα : 6 καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά

Λάρνακα : 6 καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά

1,158 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία το Σάββατο (08/08) και προέκυψαν πάνω από πενήντα καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες.

Καφετέρια στη Λευκωσία έλαβε τσουχτερό πρόστιμο 8,000 ευρώ με τη δικαιολογία ότι οποία εξυπηρετούσε περισσότερα άτομα, από το προβλεπόμενο όριο, με βάση τα διατάγματα.

Εξάλλου, στη Λευκωσία έχουν προκύψει άλλες πέντε καταγγελίες σε υποστατικά, καθώς και επτά σε πολίτες, για τη λανθασμένη χρήση μάσκας, από συνολικά 97 ελέγχους.

Στη Λεμεσό έχουν διενεργηθεί συνολικά 314 έλεγχοι και προέκυψαν συνολικά 19 καταγγελίες, εκ των οποίων οι έντεκα σε πολίτες και οι οκτώ σε υποστατικά. Σε ένα από τα υποστατικά έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 1,500 ευρώ. Πρόκειται για εστιατόριο.

Στη Λάρνακα έχουν διενεργηθεί συνολικά 281 έλεγχοι και προέκυψαν τρεις καταγγελίες σε υποστατικά και άλλες τρεις σε πολίτες. Στην Πάφο διενεργήθηκαν 139 έλεγχοι και προέκυψαν πέντε καταγγελίες σε υποστατικά και επτά σε πολίτες και στην Αμμόχωστο έγιναν 215 έλεγχοι και προέκυψαν δύο καταγγελίες σε πολίτες και μία σε υποστατικό.

Στην περιοχή της Μόρφου έχουν γίνει 112 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Send this to a friend