Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας σχετικά με τα μέτρα για τον Covid-19
Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας σχετικά με τα μέτρα για τον Covid-19

Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας σχετικά με τα μέτρα για τον Covid-19

Σε συνέχεια του Διατάγματος του Υπουργείου Υγείας Αρ. 36 ημερομηνίας 31 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική από όλους.

Οι δημότες καλούνται όπως φέρουν μάσκα προσώπου ειδικότερα όταν επισκέπτονται το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη ή τα Γραφεία του Δήμου. Διευκρινίζεται ότι η επίσκεψη στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας από το κοινό γίνεται μόνο με προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, ο Δήμος Λάρνακας διεξάγει αυτή την εβδομάδα 100 ελέγχους για COVID – 19 στο Προσωπικό του.

Παράλληλα, συνεχίζει με τις υγειονομικές απολυμάνσεις στα Γραφεία και τις Υπηρεσίες του, στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας, το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, σε όλα τα Δημοτικά Υποστατικά, όλα τα Δημοτικά Οχήματα, παιδότοπους, υπαίθρια οργάνα γυμναστικής και στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο πριν από κάθε παράσταση. Επίσης, προγραμματίζονται υγειονομικές απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, στέγαστρα λεωφορείων κ.α.

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα κρεβατάκια και τον εξοπλισμό παραλίας για την ασφάλεια του κοινού που τα χρησιμοποιεί και έχουν δοθεί οδηγίες στο Προσωπικό των χώρων στάθμευσης Μακένζι όπως χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα όταν έρχονται σε επαφή με δημότες. 

Send this to a friend