Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μεγαλύτερη και από δις ισόβια η ποινή στον «Χάμπουργκερ»
Μεγαλύτερη και από δις ισόβια η ποινή στον «Χάμπουργκερ»

Μεγαλύτερη και από δις ισόβια η ποινή στον «Χάμπουργκερ»

Μια από τις μεγαλύτερες ποινές που επιβλήθηκαν ποτέ, επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου στον Χαράλαμπο Χρυσάνθου άλλως «Χάμπουργκερ» από την Πάφο, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα ο «Χάμπουργκερ» παραδέχθηκε συνολικά 24 κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών κατηγορίας Α και Β και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε το πρωί ποινή φυλάκισης 35 ετών, διαδοχικά, στον κατηγορούμενο, μια ποινή μεγαλύτερη και από τα δις ισόβια, αφού ένας που καταδικάζεται σε δύο+ διαδοχικά ισόβια, τότε έχει δικαίωμα να αιτηθεί αποφυλάκιση με όρους στα 25 χρόνια, ενώ σε περίπτωση που καταδικαστεί μια φορά ισόβια, έχει δικαίωμα να αιτηθεί αποφυλάκιση στα 12 χρόνια.

Σημειώνεται πως αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο «Χάμπουργκερ» συνεργάστηκε με την Αστυνομία και μετατράπηκε σε μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, που καταδικάστηκε για το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας, τον οποίο έδειξε ως καθοδηγητή των εγκλημάτων. Είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται τέτοια μεγάλη ποινή σε μάρτυρα κατηγορίας.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στον Reporter.

Send this to a friend