Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ορόκλινη: Θα παρθούν τα μέτρα η ράμπα να είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ (δηλώσεις)
Ορόκλινη: Θα παρθούν τα μέτρα η ράμπα να είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ (δηλώσεις)

Ορόκλινη: Θα παρθούν τα μέτρα η ράμπα να είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ (δηλώσεις)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης για επιδιόρθωση ράμπας προκειμένου να είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ. Το SigmaLive εντόπισε τις εν λόγω φωτογραφίες από χρήστη του Twitter και επικοινώνησε με το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νεοπτόλεμος Φακοντής ανέφερε ότι στην περιοχή έχουν γίνει τα τελευταία 4 χρόνια αρκετά έργα για ΑμεΑ ενώ ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω ράμπα δεν είναι για ΑμεΑ. Ωστόσο θα γίνουν εργασίες επιδιόρθωσης έτσι ώστε να χρησιμοποιείται  από τους ΑμεΑ συνανθρώπους μας», είπε ο Πρόεδρος.

Με την επικοινωνία μας με το Κοινοτικό Συμβούλιο άμεσα δόθηκαν «οδηγίες προς τους Αρχιτέκτονες / Μελετητές του Παραλιακού μας Πεζοδρόμου έτσι ώστε να προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες για διόρθωση του εν λόγω σημείου έτσι ώστε η ράμπα να χρησιμοποιείται  από τους ΑμεΑ συνανθρώπους μας», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Παρέμβαση έκανε και ο Δημήτρης Λαμπριανίδης μέσω Facebook με τον οποίο επίσης επικοινώνησε το SigmaLive για το ζήτημα.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών αναφέρει: «Σήμερα έχουμε δει τις πιο κάτω φωτογραφίες που αφορούν έργο στην περιοχή Ορόκλινης, στη Λάρνακα, όπως είδαμε κατασκεύασαν ένα νέο πεζόδρομο πάνω από ξύλινο πεζόδρομο ο οποίος διακόπτεται. Θα έπρεπε να μεριμνήσουν τα δύο έργα να ενωθούν. Σημειώνω όμως ότι η ράμπα που προϋπήρχε φαίνεται πολύ απότομη, ίσως και επικίνδυνη για κάποια άτομα. Όταν γίνεται ένα νέο έργο είναι σημαντικό να αναβαθμίζουμε υποδομές που προϋπήρχαν και να ενσωματώνονται στο έργο για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και καλύτερη απόδοση των πόρων που ξοδεύονται».

Send this to a friend