Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία, κρίνεται η πορεία της υπόθεσης για το φόνο του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνου και πιο συγκεκριμένα κατά πόσο θ’ ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης των δύο υπόπτων που κρατούνται σχετικά με την στυγερή δολοφονία ή θα καταχωρισθεί η υπόθεση στο δικαστήριο, ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο οι δύο συλληφθέντες ν’ αφεθούν ελεύθεροι και οι έρευνες να συνεχιστούν.

Βέβαια, όσον αφορά την τελική ετυμηγορία της Γενικής Εισαγγελίας, πολλά θα εξαρτηθούν και από την ποιότητα της μαρτυρίας που κατάφερε να εξασφαλίσει μέχρι σήμερα η ανακριτική ομάδα.

Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί στις 8 Ιουλίου και την επομένη μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ως εκ τούτου, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος του ΤΑΕ και ορισμένα μέλη της ανακριτικής ομάδας που ασχολήθηκαν με τη διερεύνηση της υπόθεσης θα μεταβούν στα γραφεία της Γενικής Εισαγγελίας, όπου θα συζητήσουν τις μέχρι σήμερα εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και αξιολογώντας όλη τη μαρτυρία και τα ευρήματα που υπάρχουν, θ’ αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι με την πορεία των ανακρίσεων και τους δύο υπόπτους.

 

Αναλαμβάνει δράση το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας για βελτίωση του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, που καλύπτει την τουριστική περιοχή της κοινότητας, αφού όπως όλα δείχνουν η 4η φάση ανακατασκευής του δρόμου, που θα καλύψει την Πύλα, θ’ αργήσει πολύ ακόμα…

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλας Σίμος Μυτίδης μας δήλωσε ότι τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 10 Αυγούστου. Η 4η φάση του έργου ανακατασκευής του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, θα καλύψει την τουριστική περιοχή της κοινότητάς. Τα έξοδα κατασκευής των βελτιωτικών έργων θα καταβληθούν από το κοινοτικό συμβούλιο.

Send this to a friend