Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Σχολή Μπαλέτου Μαρία Κόκκινου επέστρεψε και τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας
Η Σχολή Μπαλέτου Μαρία Κόκκινου επέστρεψε και τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας

Η Σχολή Μπαλέτου Μαρία Κόκκινου επέστρεψε και τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας

Η Σχολή μπαλέτου Maria Kokkinou School of Ballet – ευεξία studio, συμπλήρωσε ένα μήνα μαθημάτων μετά την επιστροφή στις αίθουσες διδασκαλίας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, κλείνοντας έτσι με τον ομορφότερο τρόπο μία τόσο διαφορετική χορευτική σεζόν.

Στην επίσημη σελίδα της σχολής χορού θα βρείτε μια σειρά από επεξηγηματικά βιντεάκια με τις απαραίτητες διαδικασίες που ακολουθούνται μετά την επανεκκίνηση των μαθημάτων έτσι ώστε να τηρούνται η ασφάλεια και οι αποστάσεις. Οι καινούριες εγκαταστάσεις της σχολής διαθέτουν μια μεγάλη αίθουσα με ανοιγόμενες πόρτες η οποία έχει την ευχέρεια να μετατρέπεται εύκολα σε ανοικτό θεατράκι.

Αυτό λειτουργεί θετικά, έτσι ώστε να υπάρχει πολύ καλός αερισμός και να μπορούν να τηρούνται όλα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης. Επιπρόσθετα η κ. Μαρία Κοκκίνου δίνει κάποιες σημαντικές συμβουλές ,οδηγίες και κανονισμούς που ισχύουν για όλους τους μαθητές και θα ακολουθηθούν και με την έναρξη της νέας σεζόν, ούτως ώστε να διασφαλίζεται πάντοτε και στο μέγιστο η ασφάλεια των μαθητών στην σχολή.

 

 

 

Δείτε τα video που ετοιμάστηκαν απο την Σχολή καθώς και τις οδηγείες που δόθηκαν απο την Σχολή για ασφάλεια κατά την πρόσβαση:

 

 

Επιστροφή με αποστάσεις και ασφάλεια!

Έτοιμη να υποδεχτώ με κλειστή μεν αγκαλιά αλλά με ανοιχτή οπως πάντα καρδιά τις αγαπημένες μου μπαλαρινοφατσούλες! Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον δεύτερο όροφο της σχολής, έχοντας ανοιχτή την αίθουσα που μετατρέπεται σε θεατράκι, έτσι ώστε με φυσικό αερισμό και μεγάλες αποστάσεις να χορεύουμε με ασφάλεια. @mariakokkinou_schoolofballet

Gepostet von Maria Kokkinou School of Ballet – ευεξία studio am Sonntag, 14. Juni 2020

Send this to a friend