Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Νέος κίτρινος συναγερμός! Μέχρι 41 βαθμούς αύριο…
Νέος κίτρινος συναγερμός! Μέχρι 41 βαθμούς αύριο…

Νέος κίτρινος συναγερμός! Μέχρι 41 βαθμούς αύριο…

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από αύριο στις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου”.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, τα απογεύματα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

Send this to a friend