Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ “A Woman Alone” από την Dario Fo & Franca Rame στο Μουσείο Πιερίδη
“A Woman Alone” από την Dario Fo & Franca Rame στο Μουσείο Πιερίδη

“A Woman Alone” από την Dario Fo & Franca Rame στο Μουσείο Πιερίδη

Το Little Muse Theatre σε συνεργασία με τους ”Artists Support St George – Christakis Hassapis Centre for Children”

Παρουσιάζει

Ένα Σαββατοκύριακο με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρο στους κήπους του Μουσείου Πιερίδη – Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, στη Λάρνακα.

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, 7.30μμ μέχρι 10.00μμ

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Ιδρύματος Αγίου Γεωργίου – Χριστάκη για παιδιά, στη Λάρνακα.

Κάθε εκδήλωση θα συμπεριλαμβάνει μια έκθεση από επιλεγμένα έργα τέχνης προς πώληση, από καλλιτέχνες της Λάρνακας . Υπεύθυνη για την οργάνωση των εκθέσεων θα είναι η Βασίλεια Αναξαγόρου. Τα καθαρά έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για την στήριξη του Ιδρύματος.

Θα ακολουθήσει προβολή του έργου “A Woman Alone” από το Little Muse Theatre’s στις 8.30pm.

Μια ταινία εβδομήντα λεπτών η οποία δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού και σκηνοθετήθηκε εικονικά από την Catherine Beger.

Έξι γυναίκες από έξι διαφορετικές χώρες σε απομόνωση παίζουν το ρόλο μιας γυναίκας κλειδωμένης από τον σύζυγό της, μέσα στο διαμέρισμά της. Οι ηθοποιοί κινηματογράφησαν οι ίδιες τις σκηνές τους, με τη βοήθεια των κινητών τους τηλεφώνων, κατά την περίοδο της καραντίνας. Σκοπός του έργου είναι να δείξει πως η αφήγηση μιας ιστορίας μπορεί να καταρρίψει όλα τα όρια – ακόμα και αυτά που είναι επιβεβλημένα στην απομόνωση. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Ιδρύματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπόνσορες μας: Μουσείο Πιερίδη – Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Larnaca Cinema Club, Ocean Basket, Off The Wall Design & Print , Copytex Copy Centre & Design Services και Cava Spiritology.

Για εισιτήρια: Επικοινωνήστε με το Tree of Life Centre, Larnaca – Μάριος 95711801 ή Cava Spiritology, Λάρνακα – Γιώργος 99888086 – Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Catherine Beger 96216435

Send this to a friend