Home ΕΞΟΔΟΣ Το «The Potbelly» απέκτησε «αδερφάκι» στη Λευκωσία
Το «The Potbelly» απέκτησε «αδερφάκι» στη Λευκωσία

Το «The Potbelly» απέκτησε «αδερφάκι» στη Λευκωσία

Το διάσημο street food επεκτείνεται με δεύτερο κατάστημα στη Λευκωσία.

To γωνιακό μαγαζί, με το έντονο κίτρινο χρώμα στον πιο εμπορικό δρόμο της Λάρνακας φτιάχνει χορταστικά και… αλύπητα σάντουιτς με pulled pork και pulled chicken. Το «The Potbelly» θεωρείται ως ένα από τα πιο γνήσια street food του νησιού αφού το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ της Κύπρου, με τους πελάτες να περιμένουν με τις ώρες για να απολαύσουν ένα από τα εκπληκτικά sandwich τους.

Η επιχείρηση των δύο αδερφιών που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια στη Λάρνακα και έχοντας ένα μεγάλο όραμα για το συγκεκριμένο τους εγχείρημα πέρνει σήμερα σάρκα και οστά. Το “The Potbelly” επεκτείνεται και αποκτά «αδερφάκι» στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Οδό Στασάνδρου. Πρόκειται για ακόμα δύο νέους οι οποίοι μπήκαν αμέσως στη φιλοσοφία του μαγαζίου, έτσι δεν αργήσαμε να δούμε τον συνεταιρισμό των 4 αυτών παιδίων με αποτέλεσμα το “The Potbelly -Nicosia”.

Το δεύτερο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στις 2 Ιουλίου και προς το παρόν είναι διαθέσιμο για dine in και take away. Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι ιδιοκτήτες, πολύ σύντομα το αγαπημένο street food θα μπορούμε να το απολαύσουμε στη Λευκωσία και με τις υπηρεσίες delivery.

Δείτε το απολαυστικό menu εδώ!

Για παραγγελίες καλέστε στο 22042600.

Send this to a friend