Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Νίκος Αναστασιάδης: Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος σαν… Νίκαρο (βίντεο)
Νίκος Αναστασιάδης: Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος σαν… Νίκαρο (βίντεο)

Νίκος Αναστασιάδης: Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος σαν… Νίκαρο (βίντεο)

Μια διαφορετική, συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανθρώπινη και πιο προσωπική πλευρά του.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι και την εκπομπή «Φάκελοι» της Ελίτας Μιχαηλίδου, ο Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρθηκε στο «τίμημα» του να βρίσκεται κάποιος στο ύπατο αξίωμα του κράτους και αναφέρθηκε στις στερήσεις που έχει στην προσωπική του ζωή, ενώ μεταξύ άλλων κάνει την αυτοκριτική του, σημειώνοντας πως οι εμπειρίες και τα βιώματα τόσων ετών τον έχουν κάνει πιο ώριμο.

Ερωτηθείς για το τι θα ήθελε να κάνει μετά τη θητεία του, ανέφερε πως επιθυμεί να ζήσει προσωπικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απάντησε για το πώς θα ήθελε να τον θυμάται ο κόσμος μετά την αποχώρηση του από την πρώτη γραμμή της πολιτικής.

«Θα ήθελαν να με θυμούνται σαν τον Νίκαρο. Και ο Νίκαρος δημιουργήθηκε μετά το 2013», απάντησε ο Νίκος Αναστασιάδης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτό που έχει σημασία είναι να τον θυμούνται ως ένα χρήσιμο άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή.

Πηγή: Reporter

Send this to a friend