Home ΛΑΡΝΑΚΑ Emirates: Ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα από μέσα Ιουλίου
Emirates: Ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα από μέσα Ιουλίου

Emirates: Ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα από μέσα Ιουλίου

Πτήσεις για Λάρνακα και έξι ακόμη πόλεις του δικτύου της, ξεκινά τον Ιούλιο η αεροπορική εταιρεία Emirates. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της εταιρείας, η Emirates θα προσφέρει προγραμματισμένες πτήσεις για επιβάτες από επτά επιπλέον πόλεις τον Ιούλιο, μεταξύ αυτών η Λάρνακα (από τις 15 Ιουλίου), το Χαρτούμ (από τις 3 Ιουλίου), το Αμμάν (από τις 5 Ιουλίου), την Οζάκα (από τις 7 Ιουλίου), τη Narita (από τις 8 Ιουλίου), την Αθήνα (από τις 15 Ιουλίου) και τη Ρώμη (15 Ιουλίου).

Μέσα από τους 48 συνολικά προορισμούς που προσφέρει η Emirates, παρέχονται επιπλέον επιλογές ταξιδιού μέσω Ντουμπάι για πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ η εταιρεία λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων της.

Οι πελάτες του δίκτυού της Emirates, όπως αναφέρει η εταιρεία, θα μπορούν επίσης να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι μετά την ανακοίνωση ότι η πόλη θα υποδέχεται επισκέπτες για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή από τις 7 Ιουλίου, με νέα πρωτόκολλα αεροπορικών ταξιδιών που διευκολύνουν τα ταξίδια για πολίτες, κατοίκους και τουρίστες των ΗΑΕ διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις μεταξύ προορισμών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα προορισμού.

Οσον αφορά το θέμα της υγείας και ασφάλειας, η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων για κάθε στάδιο του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, χέρι απολυμαντικά και αντιβακτηριακά μαντηλάκια για όλους τους ταξιδιώτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend