Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Μίνι» καύσωνας, με τη θερμοκρασία στους 39 βαθμούς Κελσίου
«Μίνι» καύσωνας, με τη θερμοκρασία στους 39 βαθμούς Κελσίου

«Μίνι» καύσωνας, με τη θερμοκρασία στους 39 βαθμούς Κελσίου

Εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη αλλά σύντοµα θα διαλυθούν και ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Τις απογευµατινές ώρες όµως, θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη. Την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται µικρή άνοδος για να κυµανθεί σε επίπεδα πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Send this to a friend