Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Οι φύλακες της «Κυρίας»…
Οι φύλακες της «Κυρίας»…

Οι φύλακες της «Κυρίας»…

Τέσσερεις τερματοφύλακες πήρε ο Τιμούρ μαζί του στις Πλάτρες και οι τέσσερεις ήταν και πέρσι στην Κυρία, με τον ένα να μην είναι όμως δηλωμένος στα χαρτιά ως παίκτης της Ανόρθωσης.

Λόρια, Παπαδόπουλος, Ρώσσος και Μικάγια οι τερματοφύλακες που είναι στις Πλάτρες.

Ο Λόρια απέδειξε σε όλους φέτος ποιος είναι. Έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις και έσωσε αρκετές φορές την Ανόρθωση από ήττες αλλά και από χαμένους βαθμούς.

Ο Παπαδόπουλος, ακόμη ένας πολύ καλός πορτιέρος, ο οποίος είναι άξιος εμπιστοσύνης και μπορεί να υπερασπιστεί άξια τα δοκάρια της Ανόρθωσης, καθώς όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Ο 3ος τερματοφύλακας της Κυρίας, προέρχεται από τις ακαδημίες και είναι ο 19χρονος Χρίστος Ρώσσος. Είναι ο μοναδικός από τους τερματοφύλακες που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης. Ένας πολύ αξιόλογος, ταλαντούχος και υποσχόμενος τερματοφύλακας, ο οποίος εάν δουλευτεί σωστά και πάρει τις κατάλληλες ευκαιρίες θα αποτελέσει μεγάλη επένδυση για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο άλλος τερματοφύλακας που προπονείται από πέρσι με την Ανόρθωση είναι ο Γεωργιανός Λούκα Μικάγια (18/8/01), ο οποίος δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αποκτηθεί ή όχι, καθώς εάν γίνει η μεταγραφή θα πάρει θέση ξένου και είναι κάτι που προβληματίζει τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Επίσης αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας, κάτω των 22 για να πλαισιώσει την τριάδα εάν δεν αποφασιστεί να εγγραφεί ο Μικάγια.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend