Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE MasterChef 4: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει πως ξόδεψε τις 10.000 του Silver Award
MasterChef 4: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει πως ξόδεψε τις 10.000 του Silver Award

MasterChef 4: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποκαλύπτει πως ξόδεψε τις 10.000 του Silver Award

Η πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Δημήτρη Μπέλλο του MasterChef 4 στην παραλία και εκεί μίλησαν για όλα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνον.

Μια εβδομάδα μετά τον τελικό του MasterChef 4, ο Δημήτρης Μπέλλος ετοιμάζεται να εργαστεί για την καλοκαιρινή σεζόν στη Σκόπελο, παρότι, όπως αποκάλυψε, έκανε και ένα δοκιμαστικό για την τηλεόραση, το οποίο όμως δεν ευδοκίμησε.

Μπορεί ο Δημήτρης Μπέλλος να αποχώρησε νωρίς, στη 5η θέση, όμως προηγουμένως είχε αναδειχτεί νικητής στον εσωτερικό διαγωνισμό του MasterChef 4, το Silver Award. Όπως λέει όμως ο παίκτης, έχει ξοδέψει όλα τα χρήματα – 10.000 ευρώ – προκειμένου να μπορέσει να παραμένει στο MasterChef 4.

«Το Silver είναι ό, τι έχω δώσει για να έρθω στο MasterChef. Νοίκια στη Νορβηγία που πλήρωσα, τη δουλειά μου που τους χάρισα κάποια χρήματα για να μπορέσω να έρθω» εξηγεί ο Δημήτρης Μπέλλος. Όπως περιγράφει αναγκάστηκε να δώσει κάποια χρήματα στην παλιά του δουλειά καθώς ήταν προϊστάμενος και είχε τρίμηνο συμβόλαιο, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στο MasterChef 4.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η σχέση του πριν τη Μαρία του MasterChef 4
Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως «αγαπητικό» της Μαρίας Μπέη, όμως ο Δημήτρης Μπέλλος είχε άλλη σχέση πριν μπει στο MasterChef 4. Ο μάγειρας εξηγεί πως βρέθηκε στη Νορβηγία για χάρη της εν λόγω κοπέλας, που επισκεπτόταν την Ασπροβάλτα (τον τόπο καταγωγής του) τα καλοκαίρια.

«Έλεγα ότι θα πάω μια εβδομάδα για διακοπές, έμεινα πέντε χρόνια. Ήταν κάπως σχέση. Μέναμε μαζί, αγοράσαμε σπίτι. Αυτή μου γκρίνιαζε, εγώ της λέω σε τρεις μέρες έχω ρεπό, φεύγω» είπε. Ο Δημήτρης Μπέλλος σημείωσε επίσης πως το σπίτι που αγόρασαν μαζί της το άφησε χωρίς να ζητήσει τίποτα για αντάλλαγμα.

Ο Δημήτρης πριν το MasterChef 4, είχε πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη
Η ιστορία που θέλει τον Δημήτρη Μπέλλο να συναντά σε μικρότερη ηλικία την Ελένη Μενεγάκη κυκλοφόρησε πριν ο παίκτης αποχωρήσει από το MasterChef 4. Ο μάγειρας περιγράφει σήμερα τι ακριβώς συνέβη, όταν 21 ετών μόλις, συνάντησε την παρουσιάστρια σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να γνωρίσει τον σεφ, δηλαδή τον παίκτη του MasterChef 4 και όπως θυμάται ο Δημήτρης Μπέλλος του είχε ζητήσει το τηλέφωνό του. «Με πήρε κάποια στιγμή, αν ήταν αυτός ο αριθμός της, δεν απάντησα ποτέ και εκεί έσβησε. Νομίζω κοιμόμουν! Μου είχε πει κάτι για νησί, για την Άνδρο…» λέει ο πρώην παίκτης του MasterChef 4.

Άλλη μια είδηση που κυκλοφόρησε για τον παίκτη του MasterChef 4 είναι πως υποβλήθηκε σε εμφύτευση μαλλιών. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. «Έκανα κάποιες θεραπείες επειδή είχα τριχοφάγο και φαινόταν» είπε, όμως συμπλήρωσε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις μέσα από αυτό και μπορεί να το κάνω, να βάλω μαλλιά γιατί στα 30 αρχίζει και γυαλίζει η καράφλα».

Πηγή: iefimerida.gr

Send this to a friend