Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Gardiano: Tο πιο νόστιμο street food – τώρα με 10% στο delivery
Gardiano: Tο πιο νόστιμο street food – τώρα με 10% στο delivery

Gardiano: Tο πιο νόστιμο street food – τώρα με 10% στο delivery

Ένα πολύ ξεχωριστό μαγαζί, το Gardiano Café, έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά της πόλης της Λάρνακας και συγκεκριμένα στον Δημοτικό Κήπο. Το νέο street food μαγαζί της Λάρνακας προσφέρει μία πεντανόστιμη σειρά από ζουμερά submarines, homemade pizzas, nuggets, club sandwich και άλλα τα οποία πλέον μπορείς να τα απολαύσεις στο σπίτι σου με έκπτωση 10%, μέσω της εφαρμογής Foody ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24621200,  αλλά να επωφεληθείς και τις συναρπαστικές προσφορές.

 

  • Καφές + αλμυρό ή toast 3,50 ευρώ
  • Καφές + γλυκό 3,95 ευρώ
  • Με κάθε αγορά submarine ΔΩΡΕΑΝ αναψυκτικό

 

Τα λαχταριστά submarines φτιάχνονται με φρέσκα υλικά και είναι σε μεγάλο και χορταστικό μέγεθος που φτάνει τα 57cm. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές: classic, special, chicken και Cyprus. Προσθέτοντας τώρα και τρείς νέες γεύσεις που θα σας καταπλήξουν garlic chicken ,hot dog και tuna. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα submarines είναι ζεστά και τελειώνουν μέσα στο φούρνο με το λιωμένο τυρί να ολοκληρώνει αλλά ταυτόχρονα απογειώνει τη γεύση τους.  Όσο για την ποιότητα του ψωμιού, να είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε την τραγανή κρούστα της μπαγκέτας ενώ από μέσα είναι μαλακό.

Στο Gardiano μπορείς  να απολαύσεις επίσης ποιοτικό καφέ από την εκλεκτή ποιότητα του Piaza D’oro, μια ποικιλία από διάφορα χορταστικά σνακς και πεντανόστιμες βάφλες.

Για παραγγελίες καλέστε στο 24 621200 ή μέσω Foody

Send this to a friend