Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πίσω από τα σίδερα για 7 χρόνια 44χρονος για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Πίσω από τα σίδερα για 7 χρόνια 44χρονος για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα

Πίσω από τα σίδερα για 7 χρόνια 44χρονος για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα

Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτου στην Λάρνακα

Ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 44χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου. Ο εμπρησμός διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2019, στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα στις 2 Αυγούστου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 42χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων πολυκατοικίας στην επαρχία Λάρνακας.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 16 Αυγούστου και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων από το ΤΑΕ Λάρνακας, η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για άμεση εκδίκασή της. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 44χρονο, σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης εφτά ετών.

Send this to a friend