Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Η Λάρνακα πάνω από τα κόμματα!
Η Λάρνακα πάνω από τα κόμματα!

Η Λάρνακα πάνω από τα κόμματα!

Είναι κοινά αποδεκτό πως η πόλη και η Επαρχία της Λάρνακας έχουν αδικηθεί τις τελευταίες δεκαετίες καθώς οι διαχρονικές αποφάσεις κυβερνήσεων της στερούσαν ισότιμη και δίκαιη ανάπτυξη σε σχέση με τις υπόλοιπες επαρχίες της Κύπρου.

Η ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας αποτελούσε διαχρονική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Λαρανκαέων που πίστευαν ανέκαθεν στην τουριστική ανάπτυξη της επαρχίας μας σε σχέση με άλλα σχέδια που ήθελαν την Λάρνακα να θυσιάζεται για να φιλοξενήσει έργα βαριάς βιομηχανίας που θα στερούσαν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της αλλά και τις προοπτικές πραγματικής ανάπτυξης.

Μέσα από τα χρόνια οι απόψεις του κάθε ενός από εμάς είναι καταγεγραμμένες. Δεν είναι η ώρα να ανατρέξουμε ή να επικαλουμαστε το παρελθόν. Το σημαντικό είναι πως σήμερα οι Λαρνακείς κέρδισαν με την επιμονή τους να μπουν σε τροχιά υλοποίησης δύο σημαντικά έργα.

Το έργο της ενιαίας ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας αλλά και το έργο απομάκρυνσης των εγκαταστάσεων υγρών καυσίμων και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο.

Αυτή την στιγμή θα πρέπει να επιδείξουμε ενότητα και αποφασιστικότητα. Να παραμεριστούν οι όποιες ιδεολογικές αγκυλώσεις για επιμέρους θέματα αλλά και οι προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσης των θεμάτων.

Είμαστε κοντά στο να πετύχουμε αυτά για τα οποία για δεκαετίες αγωνιστήκαμε.

Δεν είναι η ώρα των κομμάτων αλλά της Λάρνακας.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Ανδρέας Α. Αποστόλου

Send this to a friend