Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd
Τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd

Τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd

Με το σύνθημα «I can’t breathe» μεγάλα ονόματα της showbiz ζητούν δικαιοσύνη

Ένα βίντεο με σκηνές οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων έχει σοκάρει και έχει προκαλέσει χαμό στην Αμερική και όχι μόνο, την ώρα που η αγανάκτηση των πολιτών για το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται μέσα από τις διαδηλώσεις, αλλά και στα social media.

Μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd σε πεζοδρόμιο στη Μινεάπολη, από τον αστυνομικό Derek Chauvin οι διαδηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ολόκληρη την Αμερική.

Μάλιστα οι διαδηλωτές φτάνουν μέχρι και τον Λευκό Οίκο.

Κορυφαία ονόματα της διεθνούς showbiz ζητούν δικαιοσύνη

Το βίντεο με τον George Floyd να φωνάζει «δεν μπορώ να αναπνεύσω, σε παρακαλώ, δεν μπορώ να αναπνεύσω» έχει συγκλονίσει τους πάντες, μεταξύ των οποίων και κορυφαία ονόματα της διεθνούς showbiz, που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα των social media για να ζητήσουν δικαιοσύνη, γράφοντας #JusticeforGeorgeFloyd.

Μπιγιονσέ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ελεν Ντετζενέρις, Lady Gaga και δεκάδες άλλα διάσημα πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος δηλώνουν αγανακτισμένοι, θυμωμένοι και αηδιασμένοι . Το βίντεο έρχεται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Ahmaud Arbery, του Αφροαμερικανού που πυροβολήθηκε, ενώ έκανε τζόκινγκ στη γειτονιά του, περιστατικό για το οποίο επίσης κυκλοφόρησε βίντεο.

https://www.instagram.com/oprah/?utm_source=ig_embed

Send this to a friend