Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Γήπεδο γκολφ στον Πρωταρά
Γήπεδο γκολφ στον Πρωταρά

Γήπεδο γκολφ στον Πρωταρά

Έκκληση σε όλα τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα να προχωρήσουν τάχιστα στην έκδοση των απαραίτητων αδειών, για τη δημιουργία γηπέδου γκολφ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, απευθύνει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωσή της, η ΤΕΒΕΑ χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις πληροφορίες που θέλουν τους σχεδιασμούς για τη δημιουργία γηπέδου γκολφ στην επαρχία Αμμοχώστου να προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει εξευρεθεί νέος χώρος για το γήπεδο γκολφ, εντός των δημοτικών ορίων Παραλιμνίου, μετά την απόρριψη για διάφορους λόγους προηγούμενων τοποθεσιών για την κατασκευή του έργου.

Παράλληλα, το Τμήμα Δασών απέστειλε πρόσφατα επιστολή στα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα, με την οποία ζητούνται οι σχετικές τους απόψεις όσον αφορά την εκμίσθωση δασικής γης στην συγκεκριμένη τοποθεσία, στον Πρωταρά.

«Η δημιουργία γηπέδου γκολφ στην επαρχία Αμμοχώστου αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα της ΤΕΒΕΑ, καθότι το έργο αυτό αναμένεται ότι θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής και θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξή της.

Η δημιουργία υποδομών για τον εμπλουτισμό και ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος είναι απολύτως αναγκαία, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, από την οποία έχει πληγεί πάρα πολύ ο τουριστικός τομέας», σημειώνει η ΤΕΒΕΑ.

Καταλήγοντας, η τοπική εταιρεία τουρισμού καλεί όλα τα αρμόδια τμήματα όπως προχωρήσουν το συντομότερο και χωρίς καθυστερήσεις στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για τη δημιουργία του γηπέδου γκολφ στην επαρχία Αμμοχώστου.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend