Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εκπληκτικό βίντεο προώθησης του τουρισμού της Λάρνακας στο εξωτερικό
Εκπληκτικό βίντεο προώθησης του τουρισμού της Λάρνακας στο εξωτερικό

Εκπληκτικό βίντεο προώθησης του τουρισμού της Λάρνακας στο εξωτερικό

Ένα εκπληκτικό βίντεο έχει ετοιμάσει η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης Λάρνακας μαζί με το Υφυπουργείο Τουρισμού με στόχο την προώθηση της Λάρνακας στο εξωτερικό.

Μέσα στο βίντεο προβάλλεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο η πόλη και η επαρχία της Λάρνακας και τα εκπληκτικά πλάνα παρουσιάζουν τα πλεονεκτήματα της πόλης μας όπως και τα ενδιαφέροντα που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος, όπως μεταξύ άλλων water sports, γαστρονομία, το μακρύ παραλιακό μέτωπο, τα αρχαία μνημεία, την παράδοση και άλλα.

Το βίντεο καταφέρνει να «δέσει» και να αναδείξει την ήρεμη ατμόσφαιρα που αποπνέει η Λάρνακα, το φιλικό κλίμα και φυσικά τη φιλοξενία της. Μία πόλη που ο κάθε επισκέπτης της έχει πάρα πολλά να δει αλλά ταυτόχρονα είναι και κοσμοπολίτικη.

Δεν είναι τυχαίο που το λογοπαίγνιο της Λάρνακας «They always come back» (όπως τα Φλαμίνγκο έτσι και ο τουρίστας επιστρέφει στην Λάρνακα), «έδεσε» με τον καλύτερο τρόπο με το «Its time to return», θυμίζοντας μας και τονίζοντας μας ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα αλλά ταυτόχρονα και ο τουρίστας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην όμορφη πόλη μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι επίκειται πολύ σύντομα και η προώθηση της Λάρνακας στην εγχώρια αγορά από το Δήμο Λάρνακας και την εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

Απολαύστε το βίντεο!

Το βίντεο επιμελήθηκε η εταιρεία: Content Hub

 

Send this to a friend