Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Πληρώνει «χοντρά» για Ντε Μέλο ο Φανιέρος (μεγάλο πλήγμα)
Πληρώνει «χοντρά» για Ντε Μέλο ο Φανιέρος (μεγάλο πλήγμα)

Πληρώνει «χοντρά» για Ντε Μέλο ο Φανιέρος (μεγάλο πλήγμα)

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον προγραμματισμό, για τα οικονομικά αλλά και την προσφυγή του Ντε Μέλο με την οποία οι φτεροπόδαροι θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

Η αρχική τοποθέτηση: «Όλοι επηρεαστήκαμε και πρέπει να καθίσουμε την μπάλα κάτω. Πλέον, είναι θέμα επιβίωσης, δεν μπορείς να βγάζεις λεφτά».

Για το οικονομικό: «Δεν μπορείς να ζητάς λεφτά από τον άνθρωπο που ψάχνεται για να επιβιώσει. Ο Ερμής είναι στην Α΄ Κατηγορία και έχει ένα συμβόλαιο. Θα πληρώσουμε 200.000 ευρώ για τον Ντε Μέλο που έκανε προσφυγή γιατί δεν υπογράψαμε ένα χαρτί. Τα παιδιά στην ομοσπονδία θα έπρεπε να μας προστατεύσουν. Για ένα χαρτί, θα πληρώσουμε 200.000 ευρώ. Για ποιο μιλάμε; Για τον Μαραντόνα ή για τον Μέσι; Θα πρέπει να πληρώσουμε 200.000 ευρώ σε τρεις δόσεις. Θα πρέπει να βάζουμε νερό στο κρασί μας. Θα περάσει και αυτό και θα κρατήσουμε την ομάδα. Ήθελα να κάνω τη διαφορά, όμως βρέθηκε αυτό και πάμε πίσω. Όταν λείπει ο αρχηγός, οι ποντικοί χορεύουν. Ήταν τότε που είχα τα προβλήματα με τον χαμό του πατέρα μου. Το θέμα θα τελειώσει εντός των ημερών».

Για τον προγραμματισμό: «Ορίσαμε μια επιτροπή που θα δει τους ποδοσφαιριστές και μετά θα έρχονται σε μένα. Το 70% των Κυπρίων θα μείνουν στην ομάδα. Δεν θα φέρω ξανά παίκτη που είναι κάτω από τα 19 του χρόνια. Θα δούμε τους δικούς μας παίκτες».

Για τους ξένους: «Μόνο ο Ντίντακ μάλλον θα μείνει. Οι υπόλοιποι θα φύγουν».

Για τον Πάρντο: «Ζητά ένα ποσό ο Πάρντο. Αν έχω όρεξη θα τον πληρώσω. Δεν δέχτηκε εκείνα που του είπα».

Για τον Νίκο Παναγιώτου και τον προγραμματισμό: «Ο κόουτς είναι το Α και το Ω. Λείπουν 2-3 γράμματα από μέσα τα οποία είμαι εγώ. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Θέλουμε να κάνουμε σωστές επιλογές και δεν δικαιούμαστε να κάνουμε λάθος».

Για το γήπεδο: «Προσπαθούμε να κλείσουμε στο «Αμμόχωστος». Έχουμε ένα υπόλοιπο 3.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσουμε. Θέλουμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να συνεισφέρει το Δημαρχείο και ο ΚΟΑ γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζει εκτός έδρα και 12 χρόνια. Στην Αραδίππου δεν είμαστε άξιοι να κάνουμε ένα γήπεδο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε εργοστάσια που είναι καρκινογόνα, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε γήπεδα για να αθλούνται οι νεαροί».

Πως θα είναι το νέο πρωτάθλημα; «Δε πρέπει να είμαστε πλεονέκτες. Πρέπει να έχουμε δικαιώματα και οι μικρές ομάδες. Εμένα ποιος είναι ο στόχος μου; Να γλιτώσω τη διαβάθμιση; Υπάρχουν οι 6 ομάδες που θέλουν να παίρνουν τα συμβόλαια. Στο εξωτερικό, άμα πέσει μια ομάδα δεν καταστρέφεται. Εδώ υπάρχουν δύο 6άδες. Έπρεπε να μπαίνουν 8άδα στο γκρουπ. Να μπορεί μια ομάδα να παίξει με τις μεγάλες. Άμα δεν συμφέρει τους μεγάλους δεν γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα. Θέλουμε να πάρουμε τις ομάδες ψηλότερα. Κατάφερε και πήρα τον Ερμή μέχρι και στο Γιουρόπα Λιγκ. Άμα δεν έχεις γήπεδο, δεν μπορείς».

Send this to a friend