Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ικανοποιημένος ο Κωστρίκης, προχωράμε με σταθερά βήματα λέει ο Λοΐζου
Ικανοποιημένος ο Κωστρίκης, προχωράμε με σταθερά βήματα λέει ο Λοΐζου

Ικανοποιημένος ο Κωστρίκης, προχωράμε με σταθερά βήματα λέει ο Λοΐζου

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν Κωστρίκης και Δρ. Λοΐζου:

Δρ. Λοϊζου: Παγκόσμια ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 5,825,000. Στα μέσα Απριλίου οι ΗΠΑ έγιναν η χώρα με τους περισσότερους θάνατους. Σήμερα ξεπέρασαν τις 100,000 και εξακολουθούν να μετρούν περίπου 1000 την ημέρα.

Στην Κύπρο, μέχρι τις 3:00, στο νοσοκομείο αναφοράς νοσηλεύονται 4 άτομα, εκ των οποίων ένα στην μονάδα αυξημένης φροντίδας. Δόθηκε ένα εξιτήριο. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 3 ασθενείς στη ΜΕΘ Λευκωσίας.

Η ασθενής που ήταν στην ΜΕΘ και εφαρμόστηκε η μέθοδος ECMO εδώ και 48 ώρες βρίσκεται εκτός της ΜΕΘ Λευκωσίας. Η πορεία της υγείας της εξελίσσεται ικανοποιητικά. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Της ευχόμαστε να επανέλθει πλήρως.

Να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά το προσωπικό για την προσφορά τους αυτή την περίοδο. Οι καθημερινές μάχες μας βοήθησαν να φτάσουμε με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες στο σήμερα.

Ο δρόμος της επιστροφής στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει. Προχωράμε όμως με σταθερά βήματα.

Δρ. Κωστρίκης: Ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 941.

Τα δεδομένα σχηματίζουν μιαν ιδιαίτερα αισιόδοξη εικόνα. Οι εστίες του ιού περιορίζονται σε επίπεδα που μας επιτρέπουν να υλοποιούμε τον σχεδιασμό για σταδιακή άρση.

Επαναλαμβάνουμε την προτροπή όπως παραμένουμε προσεκτικοί. Είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες επιδόσεις μπορούμε να ατενίζουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Send this to a friend