Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η νέα υπηρεσία delivery, Bolt Food από τη Bolt τώρα και στη Λάρνακα.
Η νέα υπηρεσία delivery, Bolt Food από τη Bolt τώρα και στη Λάρνακα.

Η νέα υπηρεσία delivery, Bolt Food από τη Bolt τώρα και στη Λάρνακα.

H Bolt, πρωτοπόρος Ευρωπαϊκή πλατφόρμα on-demand μεταφορών, άρχισε επίσημα τη λειτουργία υπηρεσίας delivery, τη Bolt Food, και στη Λάρνακα.

Δυναμικά ανοίγει η αγορά της Λάρνακας για τη Bolt Food, την πρωτοποριακή πλατφόρμα των on-demand μεταφορών, η οποία επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και στους πιο «γευστικούς» συνεργάτες της πόλης.

Η Bolt έχει χιλιάδες πελάτες στην Κύπρο και η δυνατότητα διανομής φαγητού ήταν το πιο δημοφιλές αίτημα των χρηστών εδώ και αρκετό καιρό. Μετά τη δυναμική αρχή που έκανε η Bolt Food σε Λευκωσία και Λεμεσό από τον Απρίλιο, σειρά έχει πάρει η Λάρνακα.

“Σαν οργανισμός επικεντρωνόμαστε πάντα στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε έτσι ώστε μέσω της ride-hailing εφαρμογής μας να προσφέρουμε σε οδηγούς και επιβάτες την καλύτερη εμπειρία στην αγορά. Αυτή την φιλοσοφία ακολουθούμε και στη διανομή φαγητού προσφέροντας μια βέλτιστη και πιο αποτελεσματική εμπειρία σε σχέση με άλλες πλατφόρμες, φροντίζοντας παράλληλα ότι οι «κούριερ» μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Τα εστιατόρια με τα οποία συνεργαζόμαστε απολαμβάνουν την έκθεση τους στους ήδη πιστούς μας πελάτες – ανθρώπους που ήδη αγαπούν και εμπιστεύονται το brand μέσα από την εμπειρία τους μαζί μας τα τελευταία 2 και πλέον χρόνια” πρόσθεσε ο Νικόλας Χρυσοστόμου, CEO της Bolt Food στην Κύπρο.

Για τους υφιστάμενους χρήστες της Bolt η εφαρμογή κατεβαίνει πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή για τα ταξί που ήδη έχουν. Για τους νέους χρήστες, με μία γρήγορη αναζήτηση στο App Store και Play Store θα εντοπίσουν και θα εγκαταστήσουν την εφαρμογή και μέσα σε δευτερόλεπτα θα μπορούν να παραγγείλουν το αγαπημένο τους ρόφημα, φαγητό ή επιδόρπιο. Θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία τους και θα την δουν να φτάνει στην πόρτα τους ανέπαφα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να ανταλλάξουν μετρητά.

Πάνω από 200 εστιατόρια έχουν προτιμήσει την Bolt Food από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της, πολλά από τα οποία για πρώτη φορά αποφασίζουν να δώσουν στους πιστούς πελάτες τους τα προϊόντα τους μέσω διανομής.

Καθημερινά νέα εστιατόρια μπαίνουν στην εφαρμογή με αποκλειστικότητες και εκπλήξεις για τους χρήστες τους. Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα με την πρόθεση η υπηρεσία να φτάσει και στην υπόλοιπη Κύπρο.

Για ενδιαφερόμενα εστιατόρια πατήστε εδώ και για τις θέσεις διανομέα κάνετε εγγραφή εδώ.

Κατέβασε την εφαρμογή: http://bit.ly/BoltFoodFB

Bolt press kit: http://bit.ly/boltpresskit

Send this to a friend