Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Jumbo: Έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος στην Κύπρο και προετοιμασίες για το νέο κατάστημα
Jumbo: Έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος στην Κύπρο και προετοιμασίες για το νέο κατάστημα

Jumbo: Έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος στην Κύπρο και προετοιμασίες για το νέο κατάστημα

«Xαμένη χρονιά» πρέπει να θεωρείται το 2020 για τον Όμιλο Jumbo σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση της διοίκησης προς τους μετόχους, στη γενική συνέλευση των μετόχων της Jumbo, που πραγματοποιήθηκε με αυξημένη συμμετοχή και εκπροσώπηση του 84% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου.

Μετά το δίμηνο κλείσιμο των καταστημάτων, το ποσοστό του τζίρου που χάθηκε είναι αδύνατον να αναπληρωθεί στο σύνολο τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, ουδεμία βεβαιότητα υπάρχει πως το πρόβλημα της πανδημίας αποτελεί παρελθόν για τον πλανήτη και δεν θα υπάρξει ανάγκη περαιτέρω λήψης περιοριστικών μέτρων κατά τους επόμενους μήνες.

Στην παρούσα συγκυρία, στόχος της διοίκησης είναι η διαχείριση της κρίσης, με στόχο την επιβίωση του ομίλου στο δύσκολο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και την διατήρηση των κεκτημένων του παρελθόντος, περιορίζοντας τις φιλοδοξίες για οικονομικές επιδόσεις.

Για την αντιμετώπιση της αναπάντεχης και πρωτοφανούς κρίσης, η διοίκηση ενημέρωσε τους μετόχους ότι θα επαναλάβει την πετυχημένη συνταγή που εφάρμοσε σε αντίστοιχες μεγάλες κρίσης του παρελθόντος:

Θα συνεχίσει να επενδύει με δυναμισμό αλλά παράλληλα με πολύ πιο προσεκτικά βήματα. Ως πρώτο βήμα ανακοινώθηκε η άμεση έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος στην Κύπρο και αμέσως μετά στις αρχές του 2021 στην Ρουμανία. Επιπροσθέτως, ο όμιλος συνεχίζει τις προετοιμασίες για την λειτουργία νέων καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία στις αρχές του 2021.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Send this to a friend