Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Λάρνακα: Το Scalifornia blading είναι εδώ! Ο πρώτος Αθλητικός Όμιλος Πατινάζ της πόλης… (photos)
Λάρνακα: Το Scalifornia blading είναι εδώ! Ο πρώτος Αθλητικός Όμιλος Πατινάζ της πόλης… (photos)

Λάρνακα: Το Scalifornia blading είναι εδώ! Ο πρώτος Αθλητικός Όμιλος Πατινάζ της πόλης… (photos)

Εδώ και λίγο καιρό κάτι καινούργιο έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας. Πρόκειται για τον Αθλητικό Όμιλο Πατινάζ (Scalifornia blanding Club)ο οποίος φιλοξενεί ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με το πατινάζ.

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος και να επωφεληθεί διάφορων προσφορών αλλά και να βοηθηθεί για να μπει πιο εύκολα στον όμορφο κόσμο του πατινάζ. Όριο ηλικίας δεν υπάρχει. Μπορούν να λάβουν μέρος και παιδιά από 10 ετών με τους γονείς τους, ενώ όσοι αγαπούν το πατινάζ μπορούν να ρωτήσουν και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες μέσω τω social media και κυρίως το Instagram.

Τα μέλη του Scalifornia blanding έχουν ειδικές εκπτώσεις σε κάποια καταστήματα και δεν υπάρχει συνδρομή. Ο όμιλος έχει περίπου 30 μέλη μιας και μόλις ένα μήνα έχει που δημιουργήθηκε και γίνονται συχνά συναντήσεις κυρίως στο Μακένζι και στις Φοινικούδες. Όσοι χρειάζονται βοήθεια για να μάθουν πατινάζ έχουν την απόλυτη στήριξη των υπόλοιπων μελών.

Τα μέλη που δημιούργησαν τον όμιλο είναι: Στέλλα Αλεξάνδρου, Ιωάννα Κυπριανού, Άγγελος Πραστίτης και Αντώνης Μαγκλής.

Μιλώντας στο Larnakaonline η Στέλλα Αλεξάνδρου μας είπε: «Έχει πάρα πολλά χρόνια που κάνουμε πατίνια. Ασχολούμαστε έντονα με την γυμναστική και πιστεύουμε είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να σηκώσουμε τον κόσμο από τον καναπέ.

Να βάλουμε λίγο την άσκηση στη ζωή μας και η πόλη μας προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Θέλαμε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο να αγαπήσει το άθλημα όπως το αγαπάμε εμείς».

Για το αν υπάρχει ανταπόκριση στις λίγες μέρες που δημιουργήθηκε ο όμιλος, πρόσθεσε: «Βλέπουμε απίστευτη ανταπόκριση από τον κόσμο. Αρέσει στον κόσμο, θέλει να μάθει. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσους θέλουν να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα. Βρήκαμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο χωρίς να το περιμένουμε».

Επισκεφθείτε την σελίδα του ομίλου στο Instagram…

Send this to a friend