Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Κλειστός ο Μακρής, προς παραμονή ο Ακοράν
Κλειστός ο Μακρής, προς παραμονή ο Ακοράν

Κλειστός ο Μακρής, προς παραμονή ο Ακοράν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην ΑΕΚ με τον Αρνάλ Κόντε να έχει ήδη κάνει αρκετή δουλειά και να συνεχίζει θέλοντας να ξεκαθαρίσει κυρίως με το ρόστερ και τους παίκτες που θα παραμείνουν και θα φύγουν.

Μετά και τις αποχωρήσεις που είχαμε φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες παραμονής τόσο του Ακοράν (κάτι που αποκαλύψαμε πριν μερικές μέρες), όσο και του Μοϊσόφ.

Ο Κόντε δεν είναι αρνητικός να τους κρατήσει με μειωμένο συμβόλαιο και οι ίδιοι δεν είναι αρνητικοί να μείνουν με τα νέα δεδομένα. Ο Ακοράν αν και σε προχωρημένη ηλικία είναι παίκτης που μπορεί να δώσει ακόμη πολλά, ενώ ο Μοϊσόφ από την στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα μπορεί να είναι μία πολύ καλή επιλογή στην άμυνα.

Ακόμη και να ξεκινήσει ως παγκίτης έχει τα φόντα και το πείσμα να καθιερωθεί ξανά. Ο ίδιος θέλει πολύ να μείνει και είναι ένα σενάριο ορατό και πιθανό.

Μένει η ανακοίνωση…
Συμβόλαιο τριών χρόνων έχει συμφωνήσει ο Μακρής με την ΑΕΚ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση. Ο Κύπριος επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση ενίσχυσης της ΑΕΚ για το καλοκαίρι. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μένουν τα τυπικά.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend