Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ «Κάποιοι στον σύλλογο δεν με σεβάστηκαν, πρέπει να δω το μέλλον μου»
«Κάποιοι στον σύλλογο δεν με σεβάστηκαν, πρέπει να δω το μέλλον μου»

«Κάποιοι στον σύλλογο δεν με σεβάστηκαν, πρέπει να δω το μέλλον μου»

«Φωτιές» ανάβει ο Ρούβεν Ράγιος μιλώντας αποκλειστικά στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος της Ανόρθωσης από την Ισπανία όπου βρίσκεται δήλωσε έντονα απογοητευμένος με την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Ισπανός που ήταν ο MVP της «Κυρίας» στη λήξασα σεζόν τονίζει ότι έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στην Ανόρθωση, όμως όπως είπε «κάποιοι δεν τον σεβάστηκαν». Ο Ράγιος αποκάλυψε πως τις τελευταίες μέρες ο ατζέντης του δέχεται κλήσεις για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, όμως ο ίδιος του μετέφερε ότι μέχρι τις 31 Μαΐου θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Ανόρθωση.

Ρούβεν, που σε βρίσκουμε; «Είμαι σπίτι, στην Ισπανία, με την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό».

Έχεις πρόταση ανανέωσης από την Ανόρθωση. Θα την αποδεχθείς; «Είμαστε σε συζητήσεις. Χθες μου έκαναν μια πρόταση για την οποία ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση και μετά από αυτή τη σεζόν που περάσαμε όλοι μαζί… Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Δεν έκαναν την καλύτερη προσφορά μετά από αυτή τη σεζόν που είχα και ένιωσα πολύ απογοητευμένος με αυτή την προσφορά».

Περίμενες κάτι περισσότερο μετά τις εμφανίσεις που είχες αυτή τη σεζόν; «Κοιτάξτε, υπήρχε το συμβόλαιο μου που προνοούσε ανανέωση με κάποιες συμμετοχές. Έπαιξα 100% στους αγώνες πρωταθλήματος, και στους 23 αγώνες και περίμενα ότι θα το σεβαστούν αυτό. Όλοι το έβλεπαν αυτό εκτός από μερικούς στο Σύλλογο. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που έστειλαν την πρόταση που έστειλαν. 100% άξιζα το συμβόλαιο που είχα και γι΄ αυτό απογοητεύτηκα. Τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα 100%. Περίμενα ότι θα το εκτιμούσαν αυτό, αλλά δεν το έκαναν χθες με την προσφορά τους».

Επομένως, θα απαντήσεις αρνητικά; «Το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Μαΐου. Ο ατζέντης μου είναι σε διαπραγματεύσεις και ελπίζω να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο μάνατζερ μου λαμβάνει τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες και του είπα ότι αυτό το διάστημα δεν θέλω να ακούσω γι’ άλλες προτάσεις γιατί σέβομαι την Ανόρθωση. Πάντα την σεβόμουνα. Θέλω να μείνω στην Ανόρθωση, αλλά πρέπει να έχω τον σεβασμό της Ανόρθωσης. Εάν δεν τον έχω σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Εάν δεν προκύψει συμφωνία πρέπει να δω το μέλλον μου και της οικογένειάς μου».

Send this to a friend