Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ερχεται το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές από την σειρά “Τα Φιλαράκια”
Ερχεται το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές από την σειρά “Τα Φιλαράκια”

Ερχεται το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές από την σειρά “Τα Φιλαράκια”

Μετά την ανακοίνωση της αναβολής του σπέσιαλ επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» (“Friends”) που θα προβαλλόταν στην νέα υπηρεσία της πλατφόρμας HBO Max στις 27 Μαΐου, έρχεται ένα άλλο νέο, αυτή τη φορά καλό, καθώς οι θαυμαστές θα έχουν την δυνατότητα να μαγειρέψουν τα φαγητά και να παρασκευάσουν τα γλυκά που έτρωγαν οι αγαπημένοι τους τηλεοπτικοί χαρακτήρες.

Περισσότερα από 16 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Friends», έρχεται το επίσημο βιβλίο μαγειρικής. Το «Friends: The Official Cookbook» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, στην 26η επέτειο της σειράς.

Πρόκειται για το πρότζεκτ της σεφ Αμάντα Γι, το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερες από 70 συνταγές, εμπνευσμένες από την σειρά.

Ο μπουφές της Μόνικα Γκέλερ την Ημέρα των Ευχαριστιών, η σπέσιαλ συνταγή μπισκότων της γιαγιάς της Φοίβη Μπουφέ, τα κεφτεδάκια του Τζόι Τριμπιάνι το αγαπημένο σάντουιτς του Ρος Γκέλερ και η συνταγή του «beef trifle» (συνδυασμός του βρετανικού γλυκού με κιμά μοσχαρίσιο) της Ρέιτσελ Γκριν, βρίσκονται στα περιεχόμενα του βιβλίου.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Amazon.

Πηγή: HuffPost

Send this to a friend