Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΑΛΥΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ
Η ΑΛΥΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ

Η ΑΛΥΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ

*Του Λούη Περεντού

Η ευρύτερη περιοχή των αλυκών της Λάρνακας είναι ένα πονεμένο θέμα. Όσο το ψάχνεις, όσο το κυνηγάς, καταλαβαίνεις ότι θα πάσχει για πολλά ακόμη χρόνια.


Όταν ρίχνουμε ευθύνες στο Δήμο, στο Τμήμα Δασών, στις Αρχές του Αεροδρομίου ( μάλιστα έχουν κι αυτές δικαιοδοσίες), στον ειδικό ουλαμό που περιπολεί στις περιοχές, στην Υπηρεσία Θήρας, ξεχνάμε ότι μόνο του ένα Τμημα ΔΕΝ μπορεί να λύσει προβλήματα.

Πολλές φορές στο παρελθόν θέσαμε διάφορα απορρέοντα θέματα. Αφού σε παραπέμπουν ο ένας στον άλλο, καταλήγουν στο τέλος να προβάλλουν το Τμήμα Πολεοδομίας ή στο Τμήμα Περιβάλλοντος, που έχει και τον τελικό λόγο για ΟΛΑ.


Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες. Παρακαλώ το Δήμαρχο Λάρνακας, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας και όλους όσους έχουν λόγο στο θέμα ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΪΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ότι ΟΙ ΑΛΥΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΩΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΝΕΝΟΣ.


Η ΑΛΥΚΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

Send this to a friend