Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μιχαηλίδης: «Είναι σοκ, ήταν ένας κύριος ο Μρντάκοβιτς» (τι θυμάται ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ)
Μιχαηλίδης: «Είναι σοκ, ήταν ένας κύριος ο Μρντάκοβιτς» (τι θυμάται ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ)

Μιχαηλίδης: «Είναι σοκ, ήταν ένας κύριος ο Μρντάκοβιτς» (τι θυμάται ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ)

Το καλοκαίρι του 2011 η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ενισχυθεί σημαντικά στην επίθεση. Ο Κρόιφ ήθελε οπωσδήποτε να γίνει η υπέρβαση για να αποκτηθεί ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς που την προηγούμενη χρονιά είχε σκοράρει 21 γκολ με την φανέλα του Απόλλωνα.

Τις επαφές ανέλαβαν περισσότερο ο τότε πρόεδρος Κώστας Μιχαηλίδης και ο Άντρος Πελεκάνος.

Το LarnakaSports επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ για να μας μιλήσει για τον Σέρβο επιθετικό που τόσο άδικα και άδοξα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε πιο κάτω τι δήλωσε αποκλειστικά στο LarnakaSports:

Κ. Μιχαηλίδη, πως σας βρίσκει η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Μίλιαν Μρντάκοβιτς;
«Είναι ένα πραγματικό σοκ η είδηση αυτή. Για οποιοδήποτε άνθρωπο ακούς ότι προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, ειδικά ένας άνθρωπος όπως ήταν ο Μίλιαν. Του είχα μιλήσει πέρσι και μου φάνηκε πολύ καλά. Ήταν ένα σοκ, μόλις στα 38 του χρόνια. Για να φθάσει σε αυτό το σημείο φαίνεται ότι είχα κάποια σοβαρά προβλήματα. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος».

Στην ΑΕΚ είχε ποτέ δημιουργήσει κάποια προβλήματα;
«Ουδέποτε. Ήτα άψογος χαρακτήρας. Κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Το μόνο πράγμα που παίρνεις στον τάφο μαζί σου είναι το όνομα σου. Ούτε τα εκατομμύρια ούτε τίποτα και ο Μίλιαν παίρνει ένα πολύ καλό όνομα μαζί του. Είναι κρίμα…».

Θυμάστε κάτι συγκεκριμένο από τον Μρντάκοβιτς στην εποχή που συνεργαστήκατε στην ΑΕΚ;
«Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα τον πόθο που τον ήθελε ο Κρόιφ αλλά και το πάθος με το οποίο δούλεψε ο Άντρος Πελεκάνος για να τον πάρουμε. Έβαλε πολλή προσπάθεια για να τον πάρουμε».

Αγωνιστικά τι είναι πιο έντονα αυτό που θυμάστε;
«Εκείνο που θυμάμαι αγωνιστικά είναι το γκολ που πέτυχε με την Στεάουα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν Κύριος. Ένας σωστός επαγγελματίας και πολύ καλός χαρακτήρας».

Send this to a friend