Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τώρα: Παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο 23χρονος που πυροβόλησε την αδελφή του
Τώρα: Παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο 23χρονος που πυροβόλησε την αδελφή του

Τώρα: Παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο 23χρονος που πυροβόλησε την αδελφή του

Με τρεις κατηγορίες παραπέμφθηκε χθες σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας ο 23χρονος, σε σχέση με την οικογενειακή τραγωδία με θύμα την 21χρονη αδελφή του, που εκτυλίχθηκε στις 5 Μαῒου, στα Κλαυδιά. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τον παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 11 Ιουνίου, ενώ το κατηγορητήριο της υπόθεσης περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του αδικήματος, ο κατηγορούμενος κατηγορείται ότι στις 5/5 επέφερε τον θάνατο στην αδελφή του Μαρία Χάρπα με παράνομη πράξη, δηλαδή την πυροβόλησε στο κεφάλι με το στρατιωτικό του τυφέκιο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
  • Κλοπή. Κατηγορείται, επίσης, ότι έκλεψε οκτώ σφαίρες κινέζικης κατασκευής και προέλευσης, ιδιοκτησία της Εθνικής Φρουράς.
  • Κακόβουλη βλάβη. Τέλος, κατηγορείται ότι εσκεμμένα και παράνομα προξένησε ζημιά στο αυτοκίνητο της Μαρίας Χάρπα, καταστρέφοντας τα δύο μπροστινά φρένα πέδησης, τα οποία έκοψε με μαχαίρι.

Σε αυτό το στάδιο, ο κατηγορούμενος δεν απάντησε εάν παραδέχεται ή όχι τις κατηγορίες. Θ’ απαντήσει όταν θα επανακατηγορηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Ο 23χρονος θα παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (25/5), προκειμένου ν’ αποφασίσει το δικαστήριο κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση μέχρι την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσής του στο Κακουργιοδικείο.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend