Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αθηένου: Αλλοδαποί έπαιζαν ξύλο σε γειτονιά και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων
Αθηένου: Αλλοδαποί έπαιζαν ξύλο σε γειτονιά και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Αθηένου: Αλλοδαποί έπαιζαν ξύλο σε γειτονιά και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Μάχες σώμα με σώμα με επικίνδυνα επιθετικά όργανα όπως ρόπαλα, λοστούς και σμίλες, σοβαρές ζημιές και καταστροφές σε οχήματα και οικία σε μια φιλήσυχη γειτονιά της Κωμόπολης της Αθηένου προκάλεσαν αλλοδαποί το βράδυ της Τετάρτης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του CID, του ΟΠΕ και του τοπικού αστυνομικού σταθμού έσπευσαν μετά από καταγγελίες στο σημείο. Όταν έφτασαν είδαν ένα όχημα σταθμευμένο έξω από οικία με ζημιές στον υαλοθώρακα και όχι μόνο. Πρόκειται για την φωτογραφία που επισυνάπτουμε πιο πάνω. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισαν τα μέλη της Αστυνομίας, οι φερόμενοι ως δράστες αφού στάθμευσαν έξω από την οικία Ινδών συμπατριωτών τους, κατέβηκαν με επιθετικά όργανα και εισήλθαν εντός της οικίας. Στη συνέχεια επικράτησε ένταση, με τους δράστες να παίζουν ξύλο στο δρόμο με τους δύο ενοίκους του σπιτιού, ενώ εντός της οικίας βρίσκονταν και δύο γυναίκες. Όλα δείχνουν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ότι η αιτία του καυγά ήταν προσωπικές διαφορές ανάμεσα στους αλλοδαπούς. Κάτοικοι της περιοχής μιλούν πάντως για μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση και να λαμβάνει καταθέσεις ωστόσο όπως προκύπτει δεν υπήρξε μέχρι στιγμής συνεργασία από τους παραπονούμενους.

Στην Αθηένου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με κάτοικους να δηλώνουν πλέον αισθήματα ανασφάλειας.

Send this to a friend