Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε δυναμικά μέτρα κατέρχονται οι μέτοχοι, επαγγελματίες οδηγοί και το προσωπικό της εταιρείας Λεωφορείων Λάρνακας Ζήνωνας, ως το τελευταίο μέτρο αντίστασης στο απίστευτο έγκλημα, όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, που συντελείται σε βάρος των δημόσιων συγκοινωνιών στην πόλη κι επαρχία Λάρνακας.

Η εταιρεία αποφάσισε όπως από χθες Δευτέρα (18/5) μέχρι αύριο Τετάρτη (20/5) τα λεωφορεία της να παραμείνουν ακινητοποιημένα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και να μην εκτελούν κανένα δρομολόγιο. Εάν μέχρι την Τετάρτη δεν υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημα της εταιρείας, τότε την ερχόμενη Πέμπτη (21/5) τα λεωφορεία της εταιρείας θα οδηγηθούν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να δικαιωθεί η εταιρεία, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη χθες.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα, τόσο επί τόπου, όσο και διαδικτυακά, ενώ αποφασίστηκε όπως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος να παραδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στο Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Κύπρο.

Οι μέτοχοι και το προσωπικό της εταιρείας λεωφορείων Ζήνων υποστηρίζουν ότι το Υπουργείο Μεταφορών έχει κατακυρώσει την προσφορά για τις δημόσιες συγκοινωνίες στην πόλη κι επαρχία Λάρνακας παράνομα, παράτυπα και καταργώντας κάθε έννοια ισονομίας στην κοινοπραξία ΚΑΠΝΟΣ.

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία , η υπό αναφορά κοινοπραξία έχει ήδη ακυρωθεί τρεις φορές με αντίστοιχες δικαστικές αποφάσεις για ουσιώδεις όρους της προσφοράς της.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να επιληφθεί του θέματος σχετικά με την κατακύρωση των σχετικών προσφορών.

Και να κλείσουμε με το Κακουργιοδικείο όπου την 1η Ιουνίου αναμένεται ν’ απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι τις σοβαρότατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 38χρονος, από την Πάφο, ο οποίος θεωρείται συναυτουργός του ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλου σε σχέση με τις απόπειρες φόνου κατά επιχειρηματία στην Αγία Νάπα και κατά του Κώστα Χαραλάμπους, άλλως Μαύρος, στη Λάρνακα.

Κατηγορείται, επίσης, και για την απόπειρα φόνου τεσσάρων θαμώνων του καφεστιατορίου της οδού Κρύου Νερού, στην Αγ. Νάπα, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου 2020.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε χθες, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, προκειμένου ν’ απαντήσει στο βαρύτατο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Επειδή, όμως, ο συνήγορός του, ο οποίος ορίστηκε με νομική αρωγή, ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης και να συμβουλεύσει τον πελάτη του για την απάντηση που θα δώσει στις κατηγορίες, η υπόθεση αναβλήθηκε για την 1η Ιουνίου.

Send this to a friend