Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νεκρός 49χρονος οικογενειάρχης
Νεκρός 49χρονος οικογενειάρχης

Νεκρός 49χρονος οικογενειάρχης

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου, με θύμα 49χρονο, από τη Ρουμανία.

Πρόκειται για τον Ούρσου Ιοάν, ο οποίος στις 8.30μ.μ., ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσέκρουσε βίαια σε προστατευτικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου, παρά το χωριό Αγγλισίδες.

Ο 49χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, που απέκοψαν την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και άρχισαν έρευνες για εξακρίβωση των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος.

Μαζί με τον άτυχο 49χρονο, στο όχημα επέβαινε και 19χρονος κάτοικος Λάρνακας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς, πήρε εξιτήριο, καθότι τα τραύματά του αποδείχθηκαν επιπόλαια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 49χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Ο Ούρσου Ιοάν ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του στη Λάρνακα τα τελευταία χρόνια.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend