Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Παραδοσιακή βραδιά στο ΡΙΚ»: Από Σάββατο θα την βλέπουμε Κυριακή
«Παραδοσιακή βραδιά στο ΡΙΚ»: Από Σάββατο θα την βλέπουμε Κυριακή

«Παραδοσιακή βραδιά στο ΡΙΚ»: Από Σάββατο θα την βλέπουμε Κυριακή

Η «Παραδοσιακή βραδιά στο ΡΙΚ» επανέρχεται και πάλι στις οθόνες μας και η απόφαση της διεύθυνσης του καναλιού είναι να μεταφερθεί από Σάββατο Κυριακή. Η μουδιασμένη prime time της Κυριακής φαίνεται ότι είναι ο κύριος λόγος που η διεύθυνση της δημόσιας τηλεόραση αποφάσισε να αλλάξει την ημέρα μετάδοσης της εκπομπής καθώς το Σάββατο ανήκει δικαιωματικά στο «Casa de Mikel» -που όλο το διάστημα του lockdown κρατούσε ανεβασμένη τη ψυχαγωγία των τηλεθεατών, οπότε η επαναφορά της στην prime time του Σαββάτου θα χαρακτηριζόταν ως μία αυτοκαταστροφική κίνηση.

Έτσι, λοιπόν, καταργείται η ξένη ταινία της Κυριακής και αναλαμβάνει έργο η Άντρη Καραντώνη με βιολιά και λαούτα μπαίνοντας από αύριο στις 9.15μ.μ. στο τηλεοπτικό ρινγκ έτοιμη να ανταγωνιστεί την Παράδοση κατ’ οίκον» της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha.

Στο πρώτο επεισόδιο στη μετά κορωνοϊού εποχή φιλοξενούνται ο ηθοποιός Κούλης Νικολάου, η γνωστή από τα βίντεο της στα social media πεθερά, Έλενα Γαλαταριώτη, η εκπαιδευτικός Έλενα Περικλέους, οι εξαίρετοι ερμηνευτές, Λούκας Γιώρκας και Δήμητρα Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενοι από τους μουσικούς Πάνο Μουμτζίδη, Αντρέα Καρβέλα, Σάββα Σάββα, Ξένιο Ευαγγέλου, Λεόντιο Γεωργίου και Μιχάλη Χατζημιχαήλ. Επίσης παρών στην εκπομπή δίνουν έξι χορευτές της Σχολής Χορού Πέρκαλος, και οι λαϊκοί ποιητές Πανίκος Αποστόλου και Κώστας Ξενής.

Send this to a friend