Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Το T.I.M.E Private Institute ανακοινώνει Καλοκαιρινό Σχολείο για το 2020
Το T.I.M.E Private Institute ανακοινώνει Καλοκαιρινό Σχολείο για το 2020

Το T.I.M.E Private Institute ανακοινώνει Καλοκαιρινό Σχολείο για το 2020

Το Καλοκαιρινό Σχολείο του T.I.M.E. σας καλωσορίζει σε ακόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση και διασκέδαση! Αυτή τη χρονιά με ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας διασφαλίζουμε την εποικοδομητική ψυχαγωγία των παιδιών σας σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Απευθυνόμενοι σε παιδάκια ηλικίας 4 – 14 χρονών που ενδιαφέρονται να περάσουν το χρόνο τους ευχάριστα μαζί με άλλα παιδιά, το Καλοκαιρινό Σχολείο του T.I.M.E. υπόσχεται μία εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Οι καθηγητές μας με φιλική διάθεση παρέχουν ένα ασφαλές, υποστηρικτικό και διαπαιδαγωγικό περιβάλλον. Φέτος η διάρκεια του καλοκαιρινού μας σχολείου επεκτείνεται σε όλη τη καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινώντας από τις 25 Μαΐου μέχρι και την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, τα παιδιά ηλικίας 4-6 θα τα υποδεχτούμε στους χώρους μας μόλις αυτό είναι επιτρεπτό από τους αρμοδίους του κράτους. Αντίστοιχα η υπηρεσία παροχής μεσημεριανού γεύματος των παιδιών θα ενεργοποιηθεί και πάλι όταν δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες.

Το Καλοκαιρινό Σχολείο περιλαμβάνει διάφορες εκπαιδευτικές, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες καθώς και εκδρομές, όπως περιγράφετε και πιο κάτω. Φέτος για πρώτη φορά, τα παιδιά θα φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα Ελληνικά και Μαθηματικά καλύπτοντας τα κενά που δημιουργήθηκαν με το κλείσιμο των σχολείων, παράλληλα με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε δραστηριότητα θα πραγματοποιείτε ανάλογα με τους επιτρεπόμενους κρατικούς κανονισμούς λειτουργώντας αντίστοιχα σε κάθε νέο μέτρο χαλάρωσης.

Τα παιδιά που συμμετέχουν χωρίζονται σε διαφορετικές ομάδες με βάση την ηλικία τους. Στο παρόν στάδιο έναρξης του Καλοκαιρινού Σχολείου, οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες, σε ολιγομελή τμήματα για λόγους ασφαλείας. Στην συνέχεια της καλοκαιρινής περιόδου θα υπάρξουν αντίστοιχες χαλαρώσεις των υπηρεσιών και κανονισμών μας κατευθυνόμενοι από τα τότε δεδομένα.

Δραστηριότητες:
▪ Ελληνικά / Μαθηματικά
▪Ρομποτική και Κωδικοποίηση (Coding)
▪ Τέχνη και Χειροτεχνία
▪ Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
▪ Επιστήμη και πειράματα
▪ Μουσική
▪ Αγγλικά
▪ Θέατρο
▪ Χορός
▪ Πολεμικές Τέχνες
▪ Γυμναστική και ακροβατικά
▪ Εκδρομές / πολλές εκπλήξεις

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 24 400 767 – Time Private Institute

Send this to a friend