Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Καταχώρηση της υπόθεσης για την τραγωδία στα Κλαυδιά στο δικαστήριο
Καταχώρηση της υπόθεσης για την τραγωδία στα Κλαυδιά στο δικαστήριο

Καταχώρηση της υπόθεσης για την τραγωδία στα Κλαυδιά στο δικαστήριο

Μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, η υπόθεση που αφορά την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά Λάρνακας θα καταχωρισθεί στο δικαστήριο για σκοπούς εκδίκασής της.

Καλά ενημερωμένη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα μας πως όπως όλα δείχνουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Μαῒου, ο φάκελος της υπόθεσης θα έχει συμπληρωθεί και θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για γνωμάτευση ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της.

Το πιο πιθανό είναι ότι την συγκεκριμένη μέρα θα καταχωρισθεί στο δικαστήριο για σκοπούς παραπομπής του 23χρονου σε απευθείας δίκη ενώπιον του  Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Όσον αφορά τις κατηγορίες που θα προσαχθούν στον νεαρό, αυτό το θέμα θα το αποφασίσει ο Γενικός Εισαγγελέας, αφού λάβει υπόψη και τις εισηγήσεις της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λάρνακας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 23χρονος  οδηγήθηκε την περασμένη Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του για άλλες οκτώ μέρες μέχρι να συμπληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως την ερχόμενη Δευτέρα, ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο σπίτι του, στα Κλαυδιά, για νέα αναπαράσταση της τραγωδίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 21χρονης αδελφής του Μαρίας Χάρπα. Η πραγματοποίηση της νέας αναπαράστασης στην σκηνή της τραγωδίας (στο σαλόνι του σπιτιού) κρίθηκε αναγκαία από τους ανακριτές της  υπόθεσης, έπειτα από τους νέους ισχυρισμούς που πρόβαλε ο 23χρονος.

 

Καμία καταγγελία

Όπως πληροφορούμαστε, ο 23χρονος είχε συχνά προστριβές με την αδελφή του, ωστόσο δεν ήταν προστριβές μεγάλου βαθμού, ούτε υπήρχαν καταγγελίες της άτυχης Μαρίας στην Αστυνομία για επιθέσεις ή κτυπήματα από τον αδελφό της.

Τις επόμενες μέρες εκτιμάται ότι η ανακριτική ομάδα θα συμπληρώσει το έργο της, χωρίς ν’ αποκλείεται η εκδοχή του 23χρονου, περί ατυχήματος, να έχει τελικά βάση. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός παραδέχθηκε στην τελευταία του ανακριτική κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι αυτός απέκοψε με πένσα τα μπροστινά φρένα του αυτοκινήτου της άτυχης Μαρίας, το γεγονός αυτό δεν συνδέεται, προς το παρών τουλάχιστον, με απόπειρα φόνου της 21χρονης.

Υποστήριξε ότι η ενέργειά του αυτή αποτελούσε μονάχα αντίποινο προς την αδελφή του, η οποία προηγουμένως του είχε ξεφουσκώσει τα ελαστικά του αυτοκινήτου του έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend