Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τραγωδία Κλαυδιά: Αλλάζει καταθέσεις ο 23χρονος- Όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο
Τραγωδία Κλαυδιά: Αλλάζει καταθέσεις ο 23χρονος- Όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Τραγωδία Κλαυδιά: Αλλάζει καταθέσεις ο 23χρονος- Όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Μέσα από την ανάλυση του τηλεπικοινωνιακών δεδομένων προκύπτουν νέα δεδομένα και θα ληφθούν επιπρόσθετες καταθέσεις, ανέφεραν σήμερα στο δικαστήριο οι ανακριτές της υπόθεσης ανθρωποκτονίας στην Κλαυδιά με ύποπτο τον 23χρονο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αναμένεται αν ληφθούν ακόμα 50 καταθέσεις, οι οποίες αφορούν το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου αλλά και το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Επίσης, θα ληφθούν καταθέσεις από τη μονάδα, στην οποία υπηρέτησε ως έφεδρος ο ύποπτος.

Παράλληλα, θα γίνουν επιπρόσθετες υποδείξεις σκηνών από τον ύποπτο, αφού την Τρίτη (12/5) είχε διαφοροποιήσει τους ισχυρισμούς που προέβαλε στις προηγούμενες καταθέσεις του. Επίσης, θα γίνει αναπαράσταση της σκηνής.

Ο ύποπτος αναμένεται ότι θα ανακριθεί εκ νέου και θα διερευνηθούν τυχόν νέοι ισχυρισμοί που προβάλει. Εξάλλου, μέσα από την ανάλυση του τηλεπικοινωνιακών δεδομένων προκύπτουν νέα δεδομένα και θα ληφθούν επιπρόσθετες καταθέσεις και αναμένεται να γίνει αίτημα για άρση τους απορρήτου της ιδιωτικής επικοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Send this to a friend